C. Jeré
€ 995,00 Incl. btw

Wandsculptuur From The Depths is een stalen object, gelakt in diep staalblauw overlopend naar groen en gouden tinten. Maten: 48 x 91 x 8 cm.

Backorder

Artikelnummer:
CJ320314

Wandsculptuur From The Depths

Wandsculptuur From The Depths is een met de hand vervaardigd stalen object, gelakt in diep staalblauw overlopend naar groen en gouden tinten. Het sculptuur is opgebouwd uit drie lagen om de gewenste dieptewerking te verkrijgen. De op meerdere niveaus gepolijste repen staal binnen het goudgetinte deel staan iets naar binnen gebogen. Dit roept de indruk op van een geimplodeerde, stalen wand van een naar de diepte gezonken schip. Dit verklaart mogelijk de benaming van dit bijzondere wandsculptuur. Het  imponerende, mysterieuze ontwerp dwingt de kijker tot een nadere inspectie.

Dit wandsculptuur is qua vorm simpel en strak. Twee van deze wandsculpturen naast elkaar maakt het tot een indrukwekkend geheel (setprijs). Omdat de sculpturen handgemaakt zijn, kunnen tussen objecten kleine verschillen in kleurdiepte aanwezig zijn. Dit is geen productfout.

Details:

Ontwerp: C. Jeré
Gesigneerd en gedateerd
Geleverd met certificaat van echtheid van Artisan House
Afmeting: ca.  48 x 91 x 8 cm
Materiaal:  gelakt staal
Gewicht: ca. 8 kilo
voorzien van vier ophangpunten (zowel horizontaal als verticaal op te hangen) 

Kleurweergave:
Onze ervaring is dat de kleuren die getoond worden op de standaard catalogusfoto afwijken van de feitelijke kleur van het object. Dit is het logische gevolg van ambachtelijk handwerk, gebruikte belichting en beeldschermen. Om deze reden voegen we ook altijd eigen foto's toe voor een betere indruk. 

Bezoek aan de galerie
Wij begrijpen dat een foto niet de meest aangewezen methode is om een kunstobject te beoordelen op geschiktheid. Twijfel je erover of een sculptuur beantwoordt aan je verwachting, kom dan naar onze galerie. De galerie is gelokaliseerd in Duiven (bij Arnhem, Gelderland) alwaar veel wandsculpturen van C. Jeré te bewonderen zijn. Maak wel vooraf een afspraak, zodat ons kleine team rekening kan houden met uw komst; wij zijn niet altijd daar aanwezig.  Wandsculpturen die zich in de galerie bevinden kunnen na aankoop worden meegenomen. Verzending is ook mogelijk.

Verzendmogelijkheden
Dit sculptuur kan als Special Care XL Pakket worden verzonden binnen Nederland en naar België.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x