Wandsculpturen C. Jeré - Artisan House

Sorteer op:

Wandobject van C. Jeré, wandsculptuur Eden. Volledig handgemaakt van staal en koper, beschilderd in geel, groen, goud. De iriserende kleuren geven het gestileerde blad speciale accenten. Gewicht ca. 8 kilo
€1.389,00
Urchin is een beroemd ontwerp van C. Jeré. Het sculptuur bestaat uit chromen naalden samenkomend in vijf bollen van verschillend formaat. Hun vorm is die van een zee-egel.
€1.459,00
Wandobject Swan stelt een zwaan voor naar een design van C. Jeré. Hij is handgemaakt in messing en gesigneerd en wordt uitgebracht door Artisan House.
Een prachtig alternatief voor platte wandkunst.
€790,00
Noble van C. Jeré, een stalen kunstwerk van een antiloopschedel op sokkel. Volledig handgemaakt sculptuur dat het natuurlijke met het industriële doet samensmelten. Prachtig stijlvol object van 102 cm hoog.
€585,00
Metalen wandobject Propensity II van C. Jeré. Deze tweedelige wanddecoratie is gemaakt van vlambehandeld chrome en heeft een fantastische uitstraling.
€975,00
Wandsculptuur Sterling Journey, van C. Jeré, in staal-zilveren tinten. Het ronde, stalen object is bewerkt zodat bij lichtval het patroon te zien is. Met certificaat. Diameter 94 cm.
€895,00
Sale
Wanddecoratie Aquous van C. Jeré is een exclusief, handgemaakt wandssculptuur van zware kwaliteit, Dit 3-D object is het hedendaagse alternatief voor platte wandkunst.
€1.235,00 €1.155,00
Metalen wandobject Impress, handgemaakt en gesigneerd C. Jeré.
Dit driedimensionale kunstobject is het hedendaagse alternatief voor platte wandkunst. Exclusief uitgebracht door Artisan House, met echtheidscertificaat.
€1.365,00
The Mariner is een metalen zeilbootskelet. Dit kunstwerk kan worden opgehangen maar ook worden neergezet. Het is handgemaakt en gesigneerd C. Jeré 2012.
Dit driedimensionale en sierlijke kunstobject is niet alleen apart maar ook een alternatief voor...
€1.375,00
Handgemaakt, metalen wanddecoratie City Park, een ontwerp van C. Jeré, gesigneerd met certificaat.
Driedimensionaal kunstobject van ca. 130 x 80 cm
€1.195,00
Metalen wandobject Flotation, handgemaakt en gesigneerd C. Jeré
Dit driedimensionale kunstobject is het hedendaagse alternatief voor platte wandkunst. Het wordt exclusief uitgebracht door Artisan House USA en heeft een echtheidscertificaat.
€675,00
Metalen wandobject Thrive, een handgemaakte, gesigneerde bloemenrank ontworpen door C. Jeré in 2012. Ook overdekt buiten te hangen. Dit 3D kunstobject is het alternatief voor een schilderij.
€1.395,00
Sale
Wandsculptuur Integrate, gesigneerd C. Jeré met certificaat van Artisan House. Maat ca. 110 x 10 x 76 cm. Binnen Nederland gratis geleverd.
€1.195,00 €1.095,00
Retro wandsculptuur Epiphany. Ontegenzeglijk een plotselinge openbaring, zoals de naam aangeeft. Een verrassende samenstelling van gekartelde ronde schijven van staal, behandeld met verf en hitte. Dit object heeft een echte jaren zestig uitstralin...
€1.299,00
Indulgence is een abstract wandobject in 3D, uitgebracht door Artisan House, gesigneerd C. Jeré. Dit koperen wandsculptuur met elkaar overlappende delen combineert de eenvoud van rechthoekige elementen met de warmte van een rijke natuurlijke afwerki....
€1.455,00
Sale
Modern wandsculptuur, wandobject van C. Jeré - Artisan House, Suffuse II, handgemaakte muurversiering, uit drie delen bestaand kunstwerk, opgebouwd uit metalen ringen. Wandkunst van metaal, muurobject, alternatief voor schilderij.
€775,00 €450,00
3D wandsculptuur Raindrops in brass. Dit imponerende object is één van de beroemdste ontwerpen van Curtis Freiler en Jerry Fels. Handgemaakt en gesigneerd C. Jeré - 2007. Voorzien van genummerd echtheidscertificaat. Maten: 167 x 84 18 cm.
€1.385,00
Rond gevormd, stalen wandsculptuur Turbulent met koperen accenten. Een abstract ontwerp uit stroken staal (rvs), staaldraad en schijven. Gesigneerd C. Jeré. Gratis geleverd in Nederland.
€1.075,00
Sale
Wandsculptuur ~ From The Depths ~ is een met de hand vervaardigd stalen object, gelakt in diep staalblauw overlopend naar groen en gouden tinten. De in meerdere niveaus zichtbare, gepolijste repen staal doen denken aan het resultaat van een implosie ...
€1.660,00 €1.750,00
Wandsculptuur ~ From The Depths ~ handgemaakt van staal, gelakt in blauw en zachtgroen/goud. Het moderne alternatief voor een schilderij. Een vlak of plat wandsculptuur.
€895,00
Wandsculptuur Kaleidoscope is een handgemaakt metalen kunstwerk, naar het ontwerp van de designers Curtis Freiler en Jerry Fels (C. Jeré). Het heeft een warme uitstraling door de mix van gebruikte materialen en bewerkingen en zal 's avonds en a...
€955,00
Wandsculptuur Raindrops is één van de beroemdste C. Jeré ontwerpen. Een imponerende handgemaakte wanddecoratie in glanzend staal, met vlam bewerkte schijven.
€1.385,00
Wanddecoratie Seagulls II ook bekend als Flock of Birds is een ontwerp in messing van C. Jeré 1994. Gesigneerd, met echtheidscertificaat. breedte 105 cm.
€785,00
Attraction is een drie-dimensionaal, gesigneerde wanddecoratie van C. Jeré. Verfijnd en warm van kleur met warme goud-koperen tinten door vlam behandeld. Maat 120 x 80 cm.
€995,00

Wandsculpturen C. Jeré

Imponerende handgemaakte wandsculpturen in alle stijlen, gemaakt uit diverse metaalsoorten. Abstracte en figuratieve wandsculpturen verkrijgbaar in diverse metaalsoorten en kleuren, alsmede stand-alone objecten. Stuk voor stuk pronkstukken van metaal die de uitstraling van een woonkamer, directiekamer of andere bedrijfsruimte naar een hoger niveau tillen. Wandversiering die zo geheel anders is dan de bekende platte schilderijen.
Wandsculpturen C. Jeré - Artisan House, deze betaalbare wandsculpturen, abstracte en figuratieve metalen wandobjecten in 3D van C. Jeré, Artisan House zijn objecten van galerie-niveau, die exclusief worden uitgebracht door Artisan House USA.  Ze zijn gesigneerd C. Jeré en worden geleverd met genummerd echtheidscertificaat.

De begaafde ontwerpers Curtis Freiler en Jerry Fels, versmolten hun namen tot C. Jeré en samen ontwierpen ze prachtige constructies van metaal, waaronder vrijstaande objecten en wandsculpturen. Zij richtten vervolgens Artisan House op en stelden een begaafd team handwerkslieden samen die hun prachtige driedimensionale ontwerpen moesten vertalen in hangbare betaalbare wandsculpturen, als antwoord op de schreeuwend dure objecten uit gallery's.

Hedentendage wordt nog precies volgens dezelfde methode gewerkt, om zo deze betaalbare kunst te kunnen blijven aanbieden. Naast de eerder uitgebrachte ontwerpen worden nu ook nieuwe ontwerpen die aansluiten op hedendaagse trends gemaakt.  Wandsculpturen zijn helemaal HOT en ze zijn verkrijgbaar in allerlei modellen en kleuren, zodat er voor iedereen wel iets bij zit. Daarom zijn er wandobjecten voor zowel een moderne als een klassieke inrichting in blank gelakt staal, warm gekleurde metalen en met verf en hitte behandelde uitvoeringen. Abstract, figuratief, groot en klein, koper, messing of spiegelend zilver of gematteerd gebrushed staal; het is er allemaal. 

We hebben een mooie selectie van deze handgemaakte metalen wandsculpturen C. Jeré direct uit voorraad leverbaar en deze kunnen ook op afspraak worden bezichtigd.

You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x