Behang, Walltastic, Themabehang, View behang en Fotobehang

KINDERBEHANG  

Dit assortiment omvat themabehang van Walltastic, bestaand uit kinderbehang verdeeld in jongensbehang, meisjesbehang en babybehang. Ook hebben we kinderposters, fitibehang, behangstickers en banners. Met deze behangsoorten is het mogelijk om snel en tegen lage kosten een woon- of slaapkamer snel een nieuwe look te geven. Zoek je een voordelig behang waarmee je een themakamer kunt maken voor je zoon of dochter, dan biedt Walltastic een flinke collectie.

U vind een verdeling in jongensbehang, meisjesbehang, babybehang en nu om makkelijker te kunnen selecteren. Ook qua maten valt er wat te kiezen. Neem XXL behang voor de grootste wanden, XL voor een wat bescheidenere kinderkamer en Poster voor kamerhoog behang voor een smallere strook. Natuurlijk zijn er ook themabehang soorten die zowel geschikt zijn voor jongens als voor meisjes. Het themabehang maakt behangen zeer eenvoudig door het behang te leveren in losse panelen in een vaste maat. Hierdoor kun je ook heel eenvoudig het behang passend maken voor een smallere wand.
Je neemt dan de buitenste behangvellen van het patroon en knipt dan van elk vel de overtollige zijrand weg.

Behangafmetingen:

De View-collectie is verkrijgbaar in één maat: XXL :  305 cm breed x 244 cm hoog  - 12 vellen
De kinderbehang collectie

  • XXL :  304 cm breed x 243 cm hoog  - 12 vellen van elk 51 x 122 cm (bxh)
  • XL :    200 cm breed x 243 cm hoog  -  8 vellen, elk 51 cm x 122 cm (bxh)
  • L  :     152 cm breed x 243 cm hoog  -  6 vellen voor het posterbehang
Behangplaksel:
Perfax rood of paars. In principe kan worden behangen met behangplaksel met normale kleefkracht, tenzij anders staat aangegeven. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x