Exclusieve metalen wandsculpturen

Sorteer op:

Moderne, hoogwaardige wanddecoratie, in aardetinten en vergrijsd blauw. Dit gesigneerde ontwerp van C. Jeré brengt een ode aan de schoonheid van koralen. Maat: ca. 130 cm tot 190 cm.
€750,00
Wandsculptuur Eden toont een boomblad in de herfst. Gemaakt van in natuurlijke kleuren beschilderd staal. Gesigneerd C. Jeré en met echtheidscertiicaat. Maat ca. 135 cm x 66 cm.
€1.395,00
Noble van C. Jeré, een stalen kunstwerk van een antiloopschedel. Volledig handgemaakt sculptuur dat het natuurlijke met het industriële doet samensmelten. Prachtig stijlvol object van 102 cm hoog.
€575,00
Wandsculptuur Integrate, gesigneerd C. Jeré met certificaat van Artisan House. Maat ca. 110 x 10 x 76 cm. Binnen Nederland gratis geleverd.
€1.299,00
The Mariner is een metalen zeilbootskelet. Dit kunstwerk kan worden opgehangen maar ook worden neergezet. Het is handgemaakt en gesigneerd C. Jeré. Breedte  116 cm x 105 hoog x 17 cm diep.
€1.195,00
Metalen wandobject Impress, handgemaakt. Maat ca. 145 x 98 x 10 cm. Dit 3-D kunstobject van staal, koper en messing is het alternatief voor platte wandkunst. Met certificaat van echtheid.
€1.345,00
Wanddecoratie Aquous van C. Jeré is een exclusief, handgemaakt wandssculptuur van zware kwaliteit, Dit 3-D object is het hedendaagse alternatief voor platte wandkunst.
€970,00
Wandsculptuur Sterling Journey, van C. Jeré, in staal-zilveren tinten. Het ronde, stalen object is bewerkt zodat bij lichtval het patroon te zien is. Indoor / outdoor geschikt. Diameter 94 cm.
€945,00
Handgemaakt, metalen wanddecoratie City Park, een ontwerp van C. Jeré, gesigneerd met certificaat.
Driedimensionaal kunstobject van ca. 130 x 80 cm
€1.185,00
Kleurrijk wandsculptuur Epiphany. Een verrassende samenstelling van gekartelde, ronde schijven van staal, behandeld met verf en hitte. Maat: 128 x 72 cm
€1.139,00
Indulgence is een abstract wandobject in 3D, uitgebracht door Artisan House, gesigneerd C. Jeré. Dit koperen wandsculptuur met elkaar overlappende delen combineert de eenvoud van rechthoekige elementen met de warmte van een rijke natuurlijke afwerki....
€1.175,00
Wandsculptuur ~ From The Depths ~ is een met de hand vervaardigd stalen object, gelakt in diep staalblauw overlopend naar groen en gouden tinten. De in meerdere niveaus zichtbare, gepolijste repen staal doen denken aan het resultaat van een implosie ...
€1.690,00
Wandsculptuur Kaleidoscope is een kleurrijk handgemaakt metalen kunstwerk met een warme uitstraling. Design en gesigneerd C. Jeré. Met echtheidscertificaat. Maat: 125 x 80 cm.
€745,00
Wandsculptuur ~ From The Depths ~ handgemaakt van staal, gelakt in blauw en zachtgroen/goud. Het moderne alternatief voor een schilderij. Een vlak of plat wandsculptuur.
€895,00
3D wandsculptuur Raindrops in brass, één van de beroemdste ontwerpen van Curtis Freiler en Jerry Fels. Handgemaakt, gesigneerd C. Jeré - 2007 met certificaat. Maten: 167 x 84 18 cm.
€1.389,00
Sale
Raindrops is één van de beroemdste ontwerpen van C. Jeré. Een imponerende, handgemaakt wandsculptuur met halve stalen bollen en schijven, afgewisseld met vlam-bewerkte schijven. 175 cm breed.
€1.335,00 €1.295,00
Wanddecoratie Seagulls II ook bekend als Flock of Birds is een ontwerp in messing van C. Jeré 1994. Gesigneerd, met echtheidscertificaat. Breedte 120 cm x 60 cm hoog x 14 cm diep.
€775,00
Sale
Ignition is een donker staalgrijs wandobject of wandsculptuur dat een saaie wand op een indrukwekkende manier tot leven brengt. Vanuit het ronde, geborstelde middelpunt strekken stralen mat metaal zich uit als de zon. Een kunstobject voor een woonkam...
€890,00 €749,00
Gravity is een robuust wandsculptuur van geborsteld staal, met vlambehandelde koperaccenten. Handgemaakt design van C. Jeré Artisan House. Breed ca. 130 cm
€1.189,00
Decoreer je woonkeuken met deze stalen koffiekop waaruit de damp opstijgt. De randen vant dit 3D sculptuur hebben donkere accenten. Gesigneerd. Afmeting: b 50 x d 28 x h 58 cm
€385,00
Pulsar is een imponerend wandsculptuur dat kracht uitstraalt de aandacht opeist. Meerdere metalen elementen van ongekleurd en getint staal aan een centrale bol. Breedte ca. 130 cm.
€1.179,00
Urchin is een beroemd ontwerp van C. Jeré. Het sculptuur bestaat uit messing naalden samenkomend in vijf bollen van verschillend formaat. Hun vorm is die van een zee-egel
€1.350,00
Winter Orchard is een 3D wandsculptuur van een verstilde boomgaard in de winter. Handgemaakt, gesigneerd . Maat ca. b 135 x h. 104 cm.
€765,00
Firmament is een tweedelig wandobject bestaande uit een kleine metalen vierkantjes van staal, koper en messing, ontworpen door C. Jeré. Afmeting zoals getoond 190 x 85 cm
€1.145,00

Exclusief

metalen wandsculpturen

Onze imponerende handgemaakte wandsculpturen in diverse kleurstellingen en stijlen zijn gemaakt uit diverse metaalsoorten. De abstracte en figuratieve wandsculpturen zijn stuk voor stuk pronkstukken die de uitstraling van woonkamer, of bedrijfs- / prakijkruimte naar een hoger niveau tillen. De toepassing van deze exclusieve wanddecoratie zegt veel meer dan een vlakke schilderij of fotolijst. Het brengt een kamer tot leven, omdat een dergelijk kunstwerk wordt beïnvloed door de wisselingen van licht en schaduw in de ruimte waar het hangt en zelfs soms door de omgevingskleuren.

Decovista is hét adres voor de beroemde wandsculpturen C. Jeré, die van betaalbare galeriekwaliteit zijn en die exclusief worden uitgebracht door Artisan House in Amerika. De wanddecoraties van C. Jeré zijn handgemaakt, gesigneerd en worden geleverd met een Artisan House certificaat van echtheid.  

Achtergrond:

De begaafde ontwerpers Curtis Freiler en Jerry Fels, versmolten in de jaren 70 hun namen tot C. Jeré en samen ontwierpen ze prachtige constructies van metaal, waaronder vrijstaande objecten en wandsculpturen. Zij richtten vervolgens Artisan House op en stelden een begaafd team handwerkslieden samen die hun driedimensionale ontwerpen vakkundig konden samenstellen.  Zij wilden het mogelijk maken om betaalbare kunstobjecten voor ook de minder rijken te maken, als antwoord op de schreeuwend dure objecten uit galleries.

Hedentendage wordt precies volgens dezelfde methode gewerkt, om zo deze betaalbare kunst te kunnen blijven aanbieden. Naast eerder uitgebrachte ontwerpen worden ook nieuwe ontwerpen, die aansluiten op hedendaagse trends, gemaakt, maar vind de vervaardiging ten dele plaats in handwerk-ateliers die zijn verhuisd naar Azië om de kosten laag te houden. De wandsculpturen passen helemaal in het interieurbeeld van nu en ze zijn al langere tijd ook verkrijgbaar met meer kleuren.

In principe zit er voor elke smaak en interieurstijl iets bij, passend bij een industriële-, moderne-, klassieke- of tijdloze inrichting. De wanddecoraties zijn er in blank gelakt of geborsteld staal, in warm gekleurd metaal of in met verf behandelde uitvoeringen. Abstracte objecten, figuratieve ontwerpen,  groot en klein formaat, in koper, messing, blank staal, RVS, spiegelend of gematteerd, gebrushed staal, door hitte verkleurd staal, het is er allemaal. 

In onze showroom is een mooie selectie te zien van deze handgemaakte wandsculpturen uit de collectie van C. Jeré, Artisan House. Wat er hangt kan meteen worden geleverd, het overige uit de catalogus kan worden besteld.  Bezoek de showroom in Duiven om te zien wat wij bedoelen. De openingstijden vindt u bij de sectie "showroom en afhalen". Naast eventueel genoemde openingstijden kunt u bijna dagelijks op afspraak terecht en meestal nog dezelfde dag.

Ontstaansgeschiedenis C. Jeré Artisan House  

C. Jere is de geregistreerde naam van de kunstenaars Jerry Fels en Curtis Freiler, die vanaf eind 50er jaren tot ver in de 70er jaren zowel samenwerkten als ontwierpen. Samen creeerden ze prachtige constructietekeningen voor metalen wandsculpturen, die ze zelf daarna met de hand tot leven brachten.   
Toen hun werk populairder werd en de vraag groter, richtten zij Artisan House op en namen geschoolde vaklieden in dienst om de ontwerpen aan de hand van hun tekeningen te construeren en te helpen bij de ontwikkeling van nieuwe ontwerpen. Tegenwoordig ontspruiten uit handen van meester-kunstenaars in de C. Jere Design Studio te Burbank, Californië  nieuwe ontwerpen, die gereproduceerd worden door een team van getalenteerde ambachtslieden in twee overzeese productiestudio's in Azíë. Hierdoor blijven de objecten betaalbaar en is het interessant een dergelijk decoratief wandsculptuur aan te schaffen, zeker als je je realiseert dat wandobjecten uit de beginperiode van Artisan House op veilingen wel 7500 USD hebben opbrachten. Afhankelijk van de geliefdheid van een bepaald object, kan het daarom op langere termijn een goede kunst-investering worden.

Ga HIER meteen naar de wandsculpturen van C. Jeré

Materialen en bewerkingen

Inmiddels maakt Artisan House al 50 jaar een zeer bijzondere collectie metalen wandkunst en sculpturen voor woonhuizen en openbare plaatsen. Of het nu figuratief of abstract is, elk werk wordt met de hand gemaakt uit hoogwaardige metalen en legeringen, waaronder koper, brons, messing, staal, aluminium en chrome. De bewerkingen zijn talrijk en gevariëerd, van laswerk tot beitelwerk, van slijptol tot airbrushing en patina alsmede vlambehandelingen van de gebruikte metaalsoorten waardoor diverse kleurschakeringen ontstaan in bijv. koper of chroom. Hierdoor hebben alle objecten een unieke en levendige uitstraling. 

De C. Jeré sculpturen winnen in toenemende mate aan populairiteit en zijn erg gewild bij verzamelaars en interieurontwerpers.  Alle items zijn copyrighted, gesigneerd en worden voorzien van certificaat.

Ga HIER meteen naar de wandsculpturen van C. Jeré

Betaalbaar design

Sedert de oprichting in 1963 blijft Artisan House haar oorspronkelijk voornemen trouw: het vervaardigen van kunst op galerie niveau tegen een betaalbare prijs. C. Jere by Artisan House heeft met succes het gat gedicht tussen het dure aanbod van exclusieve kunstgalerieën en in massa geproduceerde decoratieve wandobjecten door het creëren van originele beelden in ongeëvenaarde ontwerpen tegen betaalbare prijzen. Het bedrijf voegt een grote dimensie toe aan indoor en outdoor omgevingen, die menigeen verbaasd doet staan. Oogverblindend mooi!

De wandsculpturen verheffen het uiterlijk van elke ruimte dankzij zeer uiteenlopende vormgeving alsmede kleur- en materiaalgebruik. Abstract design van multigekleurde, koele en warme tinten, op de natuur geïnspireerde ontwerpen met aardse inspiraties en sculpturen die doen denken aan activiteiten die ontspannen, prikkelen of inspireren.

Toepasbaarheid:
De metaalsculpturen passen uitstekend in zowel moderne als in traditionele interieurs, maar geven ook een directiekamer of vergaderruimte een interessante uitstraling. Er zijn ook wandobjecten in de collectie van Artisan House die geschikt zijn voor buiten in de tuin of op een terras. Daarbij adviseren wij u om deze te plaatsen op een enigszins beschutte plek waar hevige regen, hagel en direct fel zonlicht worden vermeden. Op deze manier kunt u jarenlang van zo'n wandobject genieten. 

Er zijn tevens vrijstaande vloerobjecten alsmede prachtige tafelonderstellen binnen de collectie, die zorgen voor een bepaalde dynamiek in de ruimte óf in uw tuin. Deze vrijstaande collectie beeldende kunstobjecten zijn vrijwel allen geschikt voor buiten en stuk voor stuk ware eyecatchers voor in uw tuin of groot dakterras. Met alle plezier tonen wij u de betreffende objecten in onze catalogus. 

Veelzijdige metaalkunst
Dankzij haar bruisende, veelzijdige ontwerpen is Artisan House erkend als multi-dimensionaal "metaalbedrijf van de kunst". In de loop der decennia is een collectie ontstaan van kleinere representatieve wandsculpturen zoals bomen, takken en kleine scénes, alsmede grootschalige kunstwerken in moderne, trendy of traditionele stijl. Voor iedere smaak is er wel een geschikt object te vinden. 

De wandsculpturen zijn bijzonder geschikt voor een woonkamer, maar zijn evenzo fantastische eyecatchers in een bedrijf of kantoor, waarmee men beslist een groot statement kan maken. 
Voor wie op zoek is naar vintage objecten: kijk dan eens hier.  

Ga HIER meteen naar de wandsculpturen van C. Jeré

-------------

Ben je op zoek naar een uniek wandobject ter aankleding van woonkamer, eetkamer, slaapkamer of hal? Wij hebben een bijzonder mooie collectie metalen kunstobjecten van C. Jeré voor zowel een modern, tijdloos als klassiek interieur in abstracte vorm en figuratief, in warme kleuren en koele tinten. 
Twijfel je omdat kiezen vanaf een foto lastig is, bezoek dan eens onze showroom in Duiven, vlakbij de afrit van de A12.  Direct meenemen vanaf de showroom is ook mogelijk. Check de webshop om te zien of het gewenste sculptuur dat je wilt bekijken in voorraad is. Naleveringen zijn doorgaans mogelijk. 

Tevens kunnen wij de modellen bestellen bestellen uit de aktuele catalogus die in de showroom ter inzage ligt. Stuur ons een e-mail over het betreffende object. Wij adviseren je graag.   

---------------

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x