Wandsculpturen metaalkunst C. Jeré - Artisan House

Sorteer op:

Moderne, hoogwaardige wanddecoratie, in aardetinten en vergrijsd blauw. Dit gesigneerde ontwerp van C. Jeré brengt een ode aan de schoonheid van koralen. Maat: ca. 130 cm tot 190 cm.
€750,00
Sale
Wandsculptuur Eden toont een boomblad in de herfst. Gemaakt van in natuurlijke kleuren beschilderd staal. Gesigneerd C. Jeré en met echtheidscertiicaat. Maat ca. 135 cm x 66 cm.
€1.375,00 €1.270,00
Urchin is een beroemd ontwerp van C. Jeré. Het sculptuur bestaat uit chromen naalden samenkomend in vijf bollen van verschillend formaat. Hun vorm is die van een zee-egel.
€1.459,00
Noble van C. Jeré, een stalen kunstwerk van een antiloopschedel. Volledig handgemaakt sculptuur dat het natuurlijke met het industriële doet samensmelten. Prachtig stijlvol object van 102 cm hoog.
€575,00
Sale
Wandsculptuur Integrate, gesigneerd C. Jeré met certificaat van Artisan House. Maat ca. 110 x 10 x 76 cm. Binnen Nederland gratis geleverd.
€1.159,00 €1.035,00
Metalen wandobject Thrive, een handgemaakte, gesigneerde bloemenrank ontworpen door C. Jeré in 2012. Ook overdekt buiten te hangen. Dit 3D kunstobject is het alternatief voor een schilderij.
€1.395,00
The Mariner is een metalen zeilbootskelet. Dit kunstwerk kan worden opgehangen maar ook worden neergezet. Het is handgemaakt en gesigneerd C. Jeré. Breedte  116 cm x 105 hoog x 17 cm diep.
€1.275,00
Metalen wandobject Impress, handgemaakt. Maat ca. 145 x 98 x 10 cm. Dit 3-D kunstobject van staal, koper en messing is het alternatief voor platte wandkunst. Met certificaat van echtheid.
€1.345,00
Wanddecoratie Aquous van C. Jeré is een exclusief, handgemaakt wandssculptuur van zware kwaliteit, Dit 3-D object is het hedendaagse alternatief voor platte wandkunst.
€925,00
Wandsculptuur Sterling Journey, van C. Jeré, in staal-zilveren tinten. Het ronde, stalen object is bewerkt zodat bij lichtval het patroon te zien is. Indoor / outdoor geschikt. Diameter 94 cm.
€885,00
Dit abstracte wandsculptuur Propensity, een gesigneerd ontwerp van C. Jeré, bestaat uit schijven van vlambehandeld chrome. Breedte ca. 135 cm . Met certificaat.
€898,00
Handgemaakt, metalen wanddecoratie City Park, een ontwerp van C. Jeré, gesigneerd met certificaat.
Driedimensionaal kunstobject van ca. 130 x 80 cm
€1.195,00
Retro wandsculptuur Epiphany. Ontegenzeglijk een plotselinge openbaring, zoals de naam aangeeft. Een verrassende samenstelling van gekartelde ronde schijven van staal, behandeld met verf en hitte. Dit object heeft een echte jaren zestig uitstralin...
€1.099,00
Indulgence is een abstract wandobject in 3D, uitgebracht door Artisan House, gesigneerd C. Jeré. Dit koperen wandsculptuur met elkaar overlappende delen combineert de eenvoud van rechthoekige elementen met de warmte van een rijke natuurlijke afwerki....
€1.255,00
Sale
3-delig metalen wandobject van C. Jeré. Suffuse opgebouwd uit metalen ringen. De breedte van deze wanddecoratie is ca. 130 cm
€760,00 €598,00
Wandsculptuur ~ From The Depths ~ is een met de hand vervaardigd stalen object, gelakt in diep staalblauw overlopend naar groen en gouden tinten. De in meerdere niveaus zichtbare, gepolijste repen staal doen denken aan het resultaat van een implosie ...
€1.690,00
Wandsculptuur Kaleidoscope is een kleurrijk handgemaakt metalen kunstwerk met een warme uitstraling. Design en gesigneerd C. Jeré. Met echtheidscertificaat. Maat: 125 x 80 cm.
€765,00
Wandsculptuur ~ From The Depths ~ handgemaakt van staal, gelakt in blauw en zachtgroen/goud. Het moderne alternatief voor een schilderij. Een vlak of plat wandsculptuur.
€895,00
3D wandsculptuur Raindrops in brass, één van de beroemdste ontwerpen van Curtis Freiler en Jerry Fels. Handgemaakt, gesigneerd C. Jeré - 2007 met certificaat. Maten: 167 x 84 18 cm.
€1.445,00
Rond gevormd, stalen wandsculptuur Turbulent met koperen accenten. Een abstract ontwerp uit stroken staal (rvs), staaldraad en schijven. Gesigneerd C. Jeré. Gratis geleverd in Nederland.
€995,00
Raindrops is één van de beroemdste ontwerpen van C. Jeré. Een imponerende, handgemaakt wandsculptuur met halve stalen bollen en schijven, afgewisseld met vlam-bewerkte schijven. 175 cm breed.
€1.350,00
Wanddecoratie Seagulls II ook bekend als Flock of Birds is een ontwerp in messing van C. Jeré 1994. Gesigneerd, met echtheidscertificaat. Breedte 110 cm x 54 cm hoog x 14 cm diep.
€775,00
Ignition is een donker staalgrijs wandobject of wandsculptuur dat een saaie wand op een indrukwekkende manier tot leven brengt. Vanuit het ronde, geborstelde middelpunt strekken stralen mat metaal zich uit als de zon. Een kunstobject voor een woonkam...
€890,00
Gravity is een robuust wandsculptuur bestaande uit twee ronde schijven van staal, met koperaccenten. Deze handgemaakte wanddecoratie is een design van C. Jeré . Maat: ca. 130 cm (diameter per schijf 91 cm)
€1.099,00

Artisan House

Imponerende handgemaakte wandsculpturen in alle stijlen, gemaakt uit diverse metaalsoorten. Abstracte en figuratieve wandsculpturen verkrijgbaar in diverse metaalsoorten en kleuren, alsmede stand-alone objecten. Stuk voor stuk pronkstukken van metaal die de uitstraling van een woonkamer, directiekamer of andere bedrijfsruimte naar een hoger niveau tillen. Wandversiering die zo geheel anders is dan de bekende platte schilderijen.
Wandsculpturen C. Jeré - Artisan House, deze betaalbare wandsculpturen, abstracte en figuratieve metalen wandobjecten in 3D van C. Jeré, Artisan House zijn objecten van galerie-niveau, die exclusief worden uitgebracht door Artisan House USA.  Ze zijn gesigneerd C. Jeré en worden geleverd met genummerd echtheidscertificaat.

De begaafde ontwerpers Curtis Freiler en Jerry Fels, versmolten hun namen tot C. Jeré en samen ontwierpen ze prachtige constructies van metaal, waaronder vrijstaande objecten en wandsculpturen. Zij richtten vervolgens Artisan House op en stelden een begaafd team handwerkslieden samen die hun prachtige driedimensionale ontwerpen moesten vertalen in hangbare betaalbare wandsculpturen, als antwoord op de schreeuwend dure objecten uit gallery's.

Hedentendage wordt nog precies volgens dezelfde methode gewerkt, om zo deze betaalbare kunst te kunnen blijven aanbieden. Naast de eerder uitgebrachte ontwerpen worden nu ook nieuwe ontwerpen die aansluiten op hedendaagse trends gemaakt.  Wandsculpturen zijn helemaal HOT en ze zijn verkrijgbaar in allerlei modellen en kleuren, zodat er voor iedereen wel iets bij zit. Daarom zijn er wandobjecten voor zowel een moderne als een klassieke inrichting in blank gelakt staal, warm gekleurde metalen en met verf en hitte behandelde uitvoeringen. Abstract, figuratief, groot en klein, koper, messing of spiegelend zilver of gematteerd gebrushed staal; het is er allemaal. 

We hebben een mooie selectie van deze handgemaakte metalen wandsculpturen C. Jeré direct uit voorraad leverbaar. Liever eerst zien? Maak een afspraak voor de showroom.

Ontstaansgeschiedenis C. Jeré Artisan House  

C. Jere is de geregistreerde handelsnaam van de  kunstenaars Jerry Fels en Curtis Freiler, die vanaf eind 50er jaren tot ver in de 70er jaren zowel samenwerkten als ontwierpen. Samen creeerden ze prachtige metalen ontwerpen voor wandsculpturen om ze daarna in hun studio volledig met de hand te construeren. 
Toen hun werk populairder werd en de vraag groter, namen ze geschoolde vaklieden in dienst om de designs na te bouwen en te helpen ontwerpen en richtten daarmee Artisan House op. 
Tegenwoordig ontspruiten uit handen van meester-kunstenaars in de C. Jere Design Studio te Burbank, Californië  nieuwe ontwerpen, waarna ze gereproduceerd worden door een team van getalenteerde ambachtslieden in twee overzeese productiestudio's. Hierdoor blijven de prijzen betaalbaar waardoor het interessant wordt een dergelijk decoratief wandsculptuur aan te schaffen, zeker als je je realiseert dat wandobjecten uit vroegere collecties e.a. kunstobjecten van Artisan House op veilingen wel 7500 USD hebben opgebracht. Afhankelijk van de geliefdheid van een bepaald object, kan het dus zelfsop langere termijn een goede investering in kunst zijn.

Ga HIER meteen naar de wandsculpturen van C. Jeré

Materialen en bewerkingen

Inmiddels maakt Artisan House al 50 jaar een zeer bijzondere collectie metalen wandkunst en sculpturen voor woonhuizen en openbare plaatsen. Of het nu figuratief of abstract is, elk werk wordt met de hand gemaakt uit hoogwaardige metalen en legeringen, waaronder koper, brons, messing, staal, aluminium en chrome. De bewerkingen zijn talrijk en gevariëerd, van laswerk tot beitelwerk, van slijptol tot airbrushing en patina alsmede vlambehandelingen van de gebruikte metaalsoorten waardoor diverse kleurschakeringen ontstaan in bijv. koper of chroom. Hierdoor hebben alle objecten een unieke en levendige uitstraling. 

De C. Jeré sculpturen winnen in toenemende mate aan populairiteit en zijn erg gewild bij verzamelaars en interieurontwerpers.  Alle items zijn copyrighted, gesigneerd en worden voorzien van certificaat.

Ga HIER meteen naar de wandsculpturen van C. Jeré

Betaalbaar design

Sedert de oprichting in 1963 blijft Artisan House haar oorspronkelijk voornemen trouw: het vervaardigen van kunst op galerie niveau tegen een betaalbare prijs. C. Jere by Artisan House heeft met succes het gat gedicht tussen het dure aanbod van exclusieve kunstgalerieën en in massa geproduceerde decoratieve wandobjecten door het creëren van originele beelden in ongeëvenaarde ontwerpen tegen betaalbare prijzen. Het bedrijf voegt een grote dimensie toe aan indoor en outdoor omgevingen, die menigeen verbaasd doet staan. Oogverblindend mooi!

De wandsculpturen verheffen het uiterlijk van elke ruimte dankzij zeer uiteenlopende vormgeving alsmede kleur- en materiaalgebruik. Abstract design van multigekleurde, koele en warme tinten, op de natuur geïnspireerde ontwerpen met aardse inspiraties en sculpturen die doen denken aan activiteiten die ontspannen, prikkelen of inspireren.

Toepasbaarheid:
De metaalsculpturen passen uitstekend in zowel moderne als in traditionele interieurs, maar geven ook een directiekamer of vergaderruimte een interessante uitstraling. Er zijn ook wandobjecten in de collectie van Artisan House die geschikt zijn voor buiten in de tuin of op een terras. Daarbij adviseren wij u om deze te plaatsen op een enigszins beschutte plek waar hevige regen, hagel en direct fel zonlicht worden vermeden. Op deze manier kunt u jarenlang van zo'n wandobject genieten. 

Er zijn tevens vrijstaande vloerobjecten alsmede prachtige tafelonderstellen binnen de collectie, die zorgen voor een bepaalde dynamiek in de ruimte óf in uw tuin. Deze vrijstaande collectie beeldende kunstobjecten zijn vrijwel allen geschikt voor buiten en stuk voor stuk ware eyecatchers voor in uw tuin of groot dakterras. Met alle plezier tonen wij u de betreffende objecten in onze catalogus. 

Veelzijdige metaalkunst
Dankzij haar bruisende, veelzijdige ontwerpen is Artisan House erkend als multi-dimensionaal "metaalbedrijf van de kunst". In de loop der decennia is een collectie ontstaan van kleinere representatieve wandsculpturen zoals bomen, takken en kleine scénes, alsmede grootschalige kunstwerken in moderne, trendy of traditionele stijl. Voor iedere smaak is er wel een geschikt object te vinden. 

De wandsculpturen zijn bijzonder geschikt voor een woonkamer, maar zijn evenzo fantastische eyecatchers in een bedrijf of kantoor, waarmee men beslist een groot statement kan maken. 
Voor wie op zoek is naar vintage objecten: kijk dan eens hier.  

Ga HIER meteen naar de wandsculpturen van C. Jeré

-------------

Ben je op zoek naar een uniek wandobject ter aankleding van woonkamer, eetkamer, slaapkamer of hal? Wij hebben een bijzonder mooie collectie metalen kunstobjecten van C. Jeré voor zowel een modern, tijdloos als klassiek interieur in abstracte vorm en figuratief, in warme kleuren en koele tinten. 
Twijfel je omdat kiezen vanaf een foto lastig is, bezoek dan eens onze showroom in Duiven, vlakbij de afrit van de A12.  Direct meenemen vanaf de showroom is ook mogelijk. Check de webshop om te zien of het gewenste sculptuur dat je wilt bekijken in voorraad is. Naleveringen zijn doorgaans mogelijk. 

Tevens kunnen wij de modellen bestellen bestellen uit de aktuele catalogus die in de showroom ter inzage ligt. Stuur ons een e-mail over het betreffende object. Wij adviseren je graag.   

---------------

You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x