Karma armbanden XS

Sorteer op:

Wandering XS armband is een smaakvol polssieraad van juweliers-kwaliteit met natuurstenen, kristallen en sterke koordsluiting. Gratis verzending in NL bij 2 armbanden.
€27,95
Armband Olivia XS van Karma is een polssieraad van juweliers-kwaliteit met natuurstenen, kristallen en een sterke koordsluiting. Gratis verzending in NL bij 2 armbanden.
€27,95
Armband Lust for Live XS van Karma is een polssieraad van juweliers-kwaliteit met natuurstenen, kristallen en sterke koordsluiting. Gratis verzending in NL bij 2 armbanden.
€27,95
Armband Hollywood XS met geelgouden kristallen is een trendy armband van Karma, gemaakt uit natuurstenen, kristallen eneen sterke trekkoordsluiting. Gratis verzending in NL bij 2 armbanden.
€27,95
Armband Mystic Sunset XS van Karma is een elegant polssieraad gemaakt uit natuurstenen, kristallen en een sterke trekkoordsluiting. Gratis verzending in NL bij 2 armbanden.
€27,95
Deze Armband Lion Fish XS is een polssieraad van juweliers-kwaliteit met natuurstenen, kristallen en trekkoordsluiting. Gratis verzending in NL bij 2 armbanden.
€27,95
Armband Cuba Libre XS van Karma is een polssieraad van juweliers-kwaliteit met natuurstenen, kristallen en sterke trekkoordsluiting. Gratis verzending in NL bij 2 armbanden.
€27,95
Karma XS Dark Glamour is een speciale versie. Deze smalle damesarmband heeft extra natuurstenen beads en extra kristallen. De handgeknoopte sterke armband past goed bij andere juwelen. Gratis verzending in NL bij 2 armbanden.
€39,00
Armband Glamour XS is een armband vol sprankelende Preciosa kristallen en hematiet kralen en trekkoordsluiting. Een sprankelend juweel. Gratis verzending in NL bij 2 armbanden.
€39,00
Karma Black Crystal XS is een speciale versie. Dit in lengte verstelbare sieraad met koordsluiting bevat een mix van natuursteen en kwaliteits kristallen. Handgeknoopt tot een smalle, sterke armband. Gratis verzending in NL bij 2 armbanden.
€34,00
Armband Black meets Gold XS met koordsluiting bevat een mix van natuursteen en kwaliteits kristallen. Handgeknoopt tot een smalle, sterke damesarmband. Gratis verzending in NL bij 2 armbanden.
€27,95
Armband Clarity XS. Dit in lengte verstelbare sieraad met koordsluiting bevat een mix van natuursteen en kwaliteits kristallen. Handgeknoopt tot een smalle, sterke damesarmband. Gratis verzending in NL bij 2 armbanden.
€27,95
Armband Tropicana XS. Dit in lengte verstelbare sieraad met koordsluiting bevat een mix van natuursteen en kwaliteits kristallen. Handgeknoopt tot een smalle, sterke damesarmband. Gratis verzending in NL bij 2 armbanden.
€27,95
Armband White Satin Gold XS. Dit in lengte verstelbare sieraad met koordsluiting bevat een mix van natuursteen en kwaliteits kristallen. Handgeknoopt tot een smalle, sterke damesarmband. Gratis verzending in NL bij 2 armbanden.
€27,95
Armband Black Beauty XS is gemaakt van natuurstenen kralen, verbonden aan een verstelbare macrame trekkoordsluiting met verzilverd logo en hematiet kralen. Gratis verzending in NL bij 2 armbanden.
€27,95
Sunny Shades is gemaakt van lichtgrijs-blauwe natuurstenen kralen aan een verstelbare macrame trekkoordsluiting met verzilverd logo en hematiet kralen. Gratis verzending in NL bij 2 armbanden.
€27,95

Karma armbanden  XS

Karma armbanden zijn HOT en trendy en worden gedragen door zowel dames als heren.  De fijne sierlijke damesarmbanden XS van Karma bestaan uit ronde beads met natuurstenen en kristallen en hebben een doorsnede van 6 mm. In de sluiting bevind zich een verzilverd Karma label.  De trektouwthes aan het einde van de sterke, verstelbare trekkoord sluiting zijn afgwerkt met een hematiet bead.

Maataanduiding. XS

XS staat voor klein, en daarmee worden de ronde kralen of beads bedoeld. Deze zijn 6 mm in doorsnee. Deze maat kan goed gecombineerd worden met andere polssieraden.

Karma is een jong Nederlands merk dat zich kenmerkt door een feilloos gevoel voor stijl. De combinatie van Preciosa kristallen, nylon koord in diverse kleuren en de natuursteen maken deze sieraden bijzonder en uniek. Bij sommige damesarmbanden XS armbanden zijn alle beads ingevlochten, waardoor weer een heel andere optiek ontstaat.

Preciosa is een wereldmerk op het gebied van de productie van hoogwaardig kristal dat in Tsjechië wordt vervaardigd. Preciosa is vooral bekend door haar fameuze kristalminiaturen en geslepen glaswerk. Hiermee hebben zij een leidende positie weten te bemachtigen op de wereldmarkt en glimmen zij mooier dan Swarovski kristallen.

Damesarmbanden XS, geïnspireerd door het Boeddishme en de indiase mythologie

De natuurstenen en kristallen beads in de XS Karma armbanden hebben een diameter van ca. 6  mm. 

STERK EN SIMPEL: De armbanden zijn sterk omdat ze handmatig met stevig koord gerijgd worden. De sluiting wordt gevormd door handmatig vlechtwerk, waardoor het geheel een eigentijdse karakter krijgt. De verstelbare sluiting is eenvoudig dicht te trekken of open te trekken zodat de armbanden om iedere vrouwenpols passen.

ONZE SERVICE:

Karma armbanden worden binnen Nederland gratis verzonden Valt je bestelling tegen dan je mag je deze binnen 14 dagen en mits ongedragen aan ons retourneren (zie ons retourbeleid).. Terugsturen doe je wel op je eigen risico en kosten.

GARANTIE:

We geven op de armbanden 2 maanden garantie. 

GRATIS VERZENDING BINNEN NEDERLAND

We sturen je bestelling verzendkosten-vrij toe.

Als je bestelling uit meer dan 1 armband bestaat en er  tenminste 1 niet direct leverbaar is, dan bestellen we deze voor je en zullen na binnenkomst van de nalevering je gehele bestelling in één keer versturen.  Bij uitzondering kan hiervan worden afgeweken als de levertijd langer is dan verwacht. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x