Karma armbanden Classic

Sorteer op:

Sale
Indian Summer is een prachtige unieke Karma armband door een mix van rose-gouden beads en rose kristallen en goudgekleurde koordsluiting. Gratis verzending in NL bij 2 armbanden.
€36,00 €35,00
Sale
Magnificent is een prachtige unieke Karma armband door een mix van natuursteen, kristallen en de koordsluiting. Gratis verzending in NL bij 2 armbanden.
€36,00 €28,00
Sale
Deze prachtige Virginia unisex armband van Karma is een uniek sieraad met een mix van natuursteen en de gevlochten koordsluiting. Gratis verzending in NL bij 2 armbanden.
€36,00 €32,00
Sale
Deze prachtige Savage Garden Karma armband is een uniek sieraad door een mix van natuursteen, kristallen en de koordsluiting. Een sterke armband. Gratis verzending in NL bij 2 armbanden.
€36,00 €32,00
Sale
Armband Acapulco Classic is een armband van Karma. Een uniek sieraad met een mix van natuursteen, kwaliteits kristallen en koordsluiting. Gratis verzending in NL bij 2 armbanden.
€36,00 €28,00

Karma armbanden Classic

De Classic armband van Karma!

Type Classic heeft grotere beads dan de XS, namelijk 10 mm. Hieronder bevinden zich armbanden met en zonder kristallen, gemaakt van natuurstenen kralen of beads en half-edelstenen. Sommige stenen zijn omvlochten, andere aangeregen en vastgezet. Deze armbanden zonder kristallen of die met omvlochten beads zijn unisex dus zowel voor mannen als vrouwen. 

Het merk van de gebruikte kristallen heet Preciosa. Zij verwerken hoogwaardig, uit Tjechië vervaardigde kristallen die ook in kleuren worden gemaakt.  Preciosa is vooral bekend door haar kristalminiaturen en geslepen glaswerk waarmee ze een leidende positie hebben weten te bemachtigen op de wereldmarkt en waarvan de kristallen mooier glimmen dan die van Swarovski.

De armbanden zijn smaakvol en kunnen probleemloos gecombineerd worden met andere (pols)sieraden. Méér is in dit geval beter. Een serie armbanden aan de pols is dé trend van het moment.  De combinatie van kristallen kralen, gevlochten katoenkoord en  natuursteen maken deze sieraden bijzonder en uniek in haar prijsklasse.  Karma is geinspireerd door het boeddishme en de indiase mythologie. Hierdoor  zou de Karma armband naast een prachtig sieraad - zo zegt men - ook een bron van energie zijn!

MAAT: De beads hebben een doorsnede van ca. 10 mm. De armband is verstelbaar van 16 t/m 25 cm.

STERK EN SIMPEL:  De armbanden zijn oersterk omdat er stevig gevlochten katoenkoord gebruikt wordt, waarmee ook de verstelbare sluiting is gemaakt. Hierdoor krijgt het bovendien een geheel eigentijdse karakter. 

 

ONZE SERVICE:

- Gratis verzending binnen Nederland.

- 14 dagen zichttermijn.

- Garantie: 2 maanden op materiaal- en constructiefouten. 


NABESTELLEN:
Zoek je een armband die wij niet in voorraad hebben staan, neem dan contact op voor de nabestelling. Naleveringen doorgaans binnen 10 dagen, mits bij de leverancier in voorraad.. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x