Karma armbanden Classic

Sorteer op:

Sale
Deze classic armband Pleasure Seekers van Karma is een polssieraad van juweliers-kwaliteit met natuurstenen, kristallen en sterke koordsluiting. GRATIS VERZONDEN BINNEN NEDERLAND.
€36,00 €28,00
Sale
Deze classic armband Reflexions van Karma is een polssieraad van juweliers-kwaliteit met natuurstenen, kristallen en sterke koordsluiting. GRATIS VERZONDEN BINNEN NEDERLAND.
€36,00 €28,00
Sale
Indian Summer is een prachtige unieke Karma armband door een mix van rose-gouden beads en rose kristallen en goudgekleurde koordsluiting. Deze sterke armband wordt GRATIS VERZONDEN BINNEN NEDERLAND.
€36,00 €28,00
Sale
Magnificent is een prachtige unieke Karma armband door een mix van natuursteen, kristallen en de koordsluiting. Deze sterke armband wordt GRATIS VERZONDEN BINNEN NEDERLAND.https://seoshop.webshopapp.com/backoffice/products/edit?tab=general&id=7100532
€36,00 €28,00
Sale
Deze prachtige Virginia unisex armband van Karma is een uniek sieraad met een mix van natuursteen en de gevlochten koordsluiting. GRATIS VERZONDEN BINNEN NEDERLAND.
€36,00 €32,00
Sale
Deze prachtige Savage Garden Karma armband is een uniek sieraad door een mix van natuursteen, kristallen en de koordsluiting. Een sterke armband. GRATIS VERZONDEN BINNEN NEDERLAND.
€36,00 €32,00
Sale
Spiral Classic Glamour Night is eenarmband van Karma. Een uniek sieraad met een mix van natuursteen, kwaliteits kristallen en koordsluiting. GRATIS VERZONDEN BINNEN NEDERLAND.
€36,00 €32,00
Sale
Armband Acapulco Classic is een armband van Karma. Een uniek sieraad met een mix van natuursteen, kwaliteits kristallen en koordsluiting. GRATIS VERZONDEN BINNEN NEDERLAND.
€36,00 €28,00
Sale
Spiral Classic Little Italy is een armband van Karma. Een uniek sieraad met een mix van natuursteen, artificial steen, kwaliteits kristallen en koordsluiting. Een sterke damesarmband. GRATIS VERZONDEN BINNEN NEDERLAND.
€36,00 €28,00
Sale
Spiral Classic Woodstock, armband van Karma in beige, camel en lichtbruin. Een uniek en sterk sieraad door een mix van natuursteen, kwaliteits kristallen en koordsluiting. Deze damesarmband wordt GRATIS VERZONDEN BINNEN NEDERLAND.
€36,00 €28,00
Sale
Classic armband Stockholm van Karma. Een uniek sieraad met koordsluiting met een mix van natuursteen en kwaliteits kristallen. Een sterke damesarmband. GRATIS VERZONDEN BINNEN NEDERLAND.
€36,00 €28,00

Karma armbanden Classic

De Classic armband van Karma!

Type Classic heeft grotere beads dan de XS, namelijk 10 mm. Hieronder bevinden zich armbanden met en zonder kristallen, gemaakt van natuurstenen kralen of beads en half-edelstenen. Sommige stenen zijn omvlochten, andere aangeregen en vastgezet. Deze armbanden zonder kristallen of die met omvlochten beads zijn unisex dus zowel voor mannen als vrouwen. 

Het merk van de gebruikte kristallen heet Preciosa. Zij verwerken hoogwaardig, uit Tjechië vervaardigde kristallen die ook in kleuren worden gemaakt.  Preciosa is vooral bekend door haar kristalminiaturen en geslepen glaswerk waarmee ze een leidende positie hebben weten te bemachtigen op de wereldmarkt en waarvan de kristallen mooier glimmen dan die van Swarovski.

De armbanden zijn smaakvol en kunnen probleemloos gecombineerd worden met andere (pols)sieraden. Méér is in dit geval beter. Een serie armbanden aan de pols is dé trend van het moment.  De combinatie van kristallen kralen, gevlochten katoenkoord en  natuursteen maken deze sieraden bijzonder en uniek in haar prijsklasse.  Karma is geinspireerd door het boeddishme en de indiase mythologie. Hierdoor  zou de Karma armband naast een prachtig sieraad - zo zegt men - ook een bron van energie zijn!

MAAT: De beads hebben een doorsnede van ca. 10 mm. De armband is verstelbaar van 16 t/m 25 cm.

STERK EN SIMPEL:  De armbanden zijn oersterk omdat er stevig gevlochten katoenkoord gebruikt wordt, waarmee ook de verstelbare sluiting is gemaakt. Hierdoor krijgt het bovendien een geheel eigentijdse karakter. 

 

ONZE SERVICE:

- Gratis verzending binnen Nederland.

- 14 dagen zichttermijn.

- Garantie: 2 maanden op materiaal- en constructiefouten. 


NABESTELLEN:
Zoek je een armband die wij niet in voorraad hebben staan, neem dan contact op voor de nabestelling. Naleveringen doorgaans binnen 10 dagen, mits bij de leverancier in voorraad.. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x