Maatregelen corona-virus

VOORZORGSMAATREGELEN I.V.M. HET CORONAVIRUS

Om u en onze medewerkers te beschermen, volgen wij alle RIVM richtlijnen en we doen er zelfs nog een schepje bovenop. Wij vragen hiervoor uw begrip in verband met de kwetsbare mensen om ons heen.

Als u (lichte) verkoudheidsverschijnselen hebt of koorts dan bent u niet welkom, stel uw bezoek dan uit.

ONZE VOORZORGSMAATREGELEN:

  • Wij hebben de knopjes van de binnendeuren en die van lift vóór uw aankomst gedesinfecteerd en doen dit ook na uw vertrek. We dragen bovendien handschoenen die we na elke bezoek vervangen.
  • We schudden geen handen en houden minstens 2 meter We verzoeken u vriendelijk om ook zelf deze minimale afstand in acht te nemen.
  • Omdat de passage van ons magazijn naar de showroom smaller is dan 2 meter zorgen we ervoor dat we hier niet tegelijkertijd met u doorheen lopen.

U hebt alle tijd om rustig rond te kijken en dingen te vragen; er is veel te zien. Niet alle artikelen die uitgestald staan zijn al te vinden in de webshop. Hieraan wordt wel gewerkt. U mag overal aankomen, met uitzondering van het glaswerk dat op de glazen platen staat, omdat we bang zijn dat bij te hard terugzetten de dunne glasplaten breken. Op de artikelen is een artikelnummer geplakt. Mocht u een prijs willen weten dan hebben we dat nummer nodig om de prijs na te kijken.

  • U kunt indien nodig gewoon gebruik maken van ons toilet, in de keukenruimte achter het vliegengordijn. Op het toilet vindt u op het kastje desinfectiemiddelen en er is een fonteintje.
  • Op het ronde tafeltje in de showroom zetten we een vers glas water voor u neer.

Als u iets van uw gading ziet dan kunt de gegevens die we nodig hebben om een factuur te maken, invullen op het formulier (graag zelf pen meenemen) dat we klaarleggen op het tafeltje. De factuur wordt toegezonden aan uw emailadres zodat u hem thuis zelf kunt uitprinten t.b.v. uw administratie. Nazenden per post kan ook.

  • Afrekenen kan via de Bankieren-App op uw mobiele telefoon - IBAN: NL2 1RABO 0145 0763 69 t.n.v. Decovista, of via onze PIN automaat (I-Deal betaling). De pinautomaat wordt vóór elke betaling voorzien van een nieuw plastic hoesje/zakje. Betalen met contact geld is momenteel niet mogelijk. Feitelijk is elk fysiek contact uitgesloten.
  • Terwijl we uw aankoop inpakken, verzoeken wij u vriendelijk op afstand te wachten. Er staan hiertoe twee klapstoelen in de showroom, maar u kunt natuurlijk ook rondkijken.  
  • Zodra we klaar zijn zetten we uw aankoop voor de liftdeur en kunt u de aankoop meenemen.

                                    ------------------------------------------------------------------------

                                                    Hartelijk dank voor uw medewerking!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x