Toms Drag
€ 298,00 Incl. btw

Ovaal gevormde Versailles spiegel uit de Silver Line, voor een verrassend decoratief element in je interieur. De spiegel is met de hand gemaakt uit MDF hout. Afmetingen 66,5 x 41 cm.

Backorder

Levertijd:
3 - 6 weken (na te vragen)
Artikelnummer:
TD102178

Spiegel Versailles, ovaal

Geef een opvallende noot aan je interieur met deze handgemaakte spiegel uit de Toms Drag collectie.  Wie is niet gefascineerd door het kasteel van Versailles, het prachtige barokke meesterwerk van de architectuur. De Tom´s Drag Versailles collectie, waarin weelderige vormen een vuurwerk van kleuren en motieven ontmoeten, getuigt van het feit dat Tom´s Drag stijl en barokke vormen elkaar prachtig aanvullen. In een edele zilveren look! Zelfs in verder minimalistisch ingerichte huizen gaan de meubels van Versailles een onverwachte symbiose aan met eenvoudige, lineaire meubels. En wat zou het kasteel van de Zonnekoning zijn zonder zijn rijk versierde spiegels?

Toms Drags woonaccesssoires zijn zeer karakteristieke kunstobjecten die aan een interieur een bijzondere touch geven. Dit is een handgemaakt  en handbeschilderd kunstobject met een echtheidslogo van Toms Drags.  

Overige informatie  

  • Merk: Tom's Drag 
  • Collectie: Silver Line 
  • Afmetingen:  66.5 x 41 cm
  • Materiaal: hout (mdf) 

Aanvullende informatie:
De spiegel kan  binnen Nederland en België worden toegezonden als SPECIAL CARE XL-Pakket.  Afhalen in de showroom is ook mogelijk.

Toezending naar andere landen mogelijk, maar breuk van spiegelglas is voor eigen risico. Het glas kan aan de achterzijde probleemloos vervangen worden.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x