Meisjesbehang - XXL

Sorteer op:

Themabehang Prinsessen XXL (3) voor de meisjeskamer. Voordelig en makkelijk de slaapkamer omtoveren tot een sprookjeskamer d.m.v. behangpanelen. Maat: 300 x 248 cm (h x b).
€69,00
Themabehang Disney Prinsessen XXL (2), meisjesbehang van 300 cm breed.
Voordelig en makkelijk de kamer van je dochter omtoveren tot een sprookjeskamer.
€69,00
Dierenbos behang voor jongens en meisjes. Maat XXL is voor een wand van 300 cm breed.
Sluit prachtig aan op sprookjes en natuurlijk een must voor de kleine dierenliefhebbers. Bambi, Mr. Stinky, het roodborstje Red, Sally de Spin.
€69,00
Onderwaterwereld XXL behang. Nieuw design. Ga mee als duiker of zeemeermin en duik mee in de tropische wateren en vul je slaapkamer met de prachtige onderwaterwereld.
UIT VOORRAAD LEVERBAAR
€69,00
Kinderbehang Wereldkaart. Ontdek de wereld!
Slaapkamerbehang voor de jonge wereldreiziger of aardrijkskunde liefhebber. Laat je kind spelenderwijs kennis vergaren over de landen en de dieren die er leven. Opvoedkundig zeer correct en toch heel leuk....
€69,00
Boerderijkamer behang XXL voor zowel jongenskamers als meisjeskamers.
Bezoekt je kind graag een kinderboerderij, dan is dit een geweldige behangkeuze. Simpel opbrengen en lekker voordelig! Voor een wand van 3 meter breed.
€69,95
Vrolijk gekleurd en muurvullend behang met magische elfjes.
Net zoals bij de andere dessins wordt dit behang in 12 behangvellen voor een muuroppervlak van 243,8 cm hoog en 302,8 cm breed
€69,00
Voordelig slaapkamerbehang voor peuters, jongens of meisjes. De sprekende kleuren vinden ze fantastisch en de beertjes daar zijn ze gek op. De 12 losse vellen maken het behangen erg makkelijk. De print is 3 meter breed en 2.44 hoog.
€69,00
Prachtig zeemeerminbehang.

Diep in zee is het water zo blauw en zo helder als het zuiverste glas. Het zand is er wit en in iedere schelp zit een schitterende parel. En daar in de diepte wonen de zeemeerminnen. Zwem je met ons mee?
€67,00
Showtime!

Je kleine danseres zal genieten van het Angelina Ballerina posterbehang.

Waarom de lila tinten van de muurschildering niet complimenteren met lichtroze muren en fuchsia accessoires? Een speeldoos met een ballerina geeft het extra sfe...
€67,00
Beleef de natuur samen met het vergeet-me-nietje Fifi en haar bloemenvriendjes. Droom lekker weg in het groentetuintje en geniet van de allerlekkerste jamcakejes die Fifi bakt voor haar vriendjes!


Fifi en haar Bloemenvriendjes is bekend van TV.
€69,95
Junglebehang XXL. Voor de echte dierenliefhebbers: Junglebehang voor kinderslaapkamers van Walltastic.
€69,00
Paardenmanege: Welk kind is nu niet gek op paarden en pony's. Met dit slaapkamerbehang maak je ze helemaal blij. UIT VOORRAAD LEVERBAAR.
€59,95
Walltastic meisjesbehang met een thema - maat XXL

Deze selectie Walltastic themabehang in XXL formaat, wordt meestal voor meisjeskamers gebruikt.  Met slechts 12 behangvellen kan de kamer worden omgetoverd in elke gewenst design. Deze 12 behangvellen zijn goed voor een totale muuroppervlakte van 243.8 x 304.8 cm. Plakken gaat met normaal behangplaksel.
Er wordt een duidelijke handleiding  meegeleverd. Lees ook de informatie op onze website
.
Er zijn van diverse thema's ook bijpassende decoratie muurstickers verkrijgbaar. Met speeldoosjes of een van onze leuke Pomme Pidou spaardieren kun je de kamer nog verder decoreren.
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x