BEHANG XXL - Jongens

Sorteer op:

Disney Cars 3 XXL; jongensbehang in de maat XXL. Snel en voordelig de jongenskamer omtoveren tot een themakamer. Voordelig en eenvoudig behangen met Walltastic behang met behangpanelen.
€69,00
Auto XXL jongensbehangthemakamer. Voordelig en eenvoudig behangen met Walltastic behang met behangpanelen.
€69,00
Kinderbehang Blaze en de Monsterwielen XXL, behang voor de meisjeskamer of jongenskamer. Voordelig themabehang voor jongens en meisjes: een snelle en voordelige kamer metamorfose
€69,00
Kluskamer My 1st JCB XXL jongens behang voor een voordelig themakamer. Behang in 3D optiek voor een snelle kamer-metamorfose voor jongens.
€69,00
Brandweerman Sam XXL, jongens behang voor een voordelig themakamer. Behang in 3D optiek voor een snelle kamer-metamorfose voor jongens.
€69,00
Thomas de Trein XXL, jongens behang voor een voordelig themakamer. Behang in 3D optiek voor een snelle kamer-metamorfose voor jongens.
€69,00
Disney Winnie de Pooh XXL
Winnie the Pooh, Iejoor, Knorretje, Teigetje en Roe hebben veel plezier. Doe je mee?
Disney licentie.
€69,00
Dierenbos behang voor jongens en meisjes. Maat XXL is voor een wand van 300 cm breed.
Sluit prachtig aan op sprookjes en natuurlijk een must voor de kleine dierenliefhebbers. Bambi, Mr. Stinky, het roodborstje Red, Sally de Spin.
€69,00
Sea Adventure XXL behang. Nieuw design. 305 x 244 cm
€69,00
Kinderbehang Wereldkaart. Ontdek de wereld!
Slaapkamerbehang voor de jonge wereldreiziger of aardrijkskunde liefhebber. Laat je kind spelenderwijs kennis vergaren over de landen en de dieren die er leven. Opvoedkundig zeer correct en toch heel leuk....
€69,00
Kinderbehang Ruimtekamer. Voor het verblijf in de ruimte is het ruimtestation alvast gelanceerd. De astronauten maken zich op om op een hoogte tussen de 300 en 500 km onder gewichtsloze omstandigheden experimenten uit te voeren.
Droom mee in dit rui...
€69,00
Dinosaurusbehang voor de jongenskamer. Maak een geweldige pre-historische dinosauruskamer in een handomdraai. Afmetingen: voor een wand van ca. 305 x 244 cm (B x H).
€69,95
Bliep! Bliep!
Maak je gereed voor een avontuur in de ruimte. Ga op zoek naar marsmanntjes, ruimteschepen en nieuwe sterren die fonkelend aan de hemel staan.
€59,95
Voetbalbehang: Maak dan van je slaapkamer een \"echt\" voetbalstadion met dit posterbehang, alsof je er zelf bij bent. Dit behang bestaat uit 12 behangvellen voor een muuroppervlak van 243,8 cm hoog en 304,8cm breed.
€69,00
Junglebehang XXL. Voor de echte dierenliefhebbers: Junglebehang voor kinderslaapkamers van Walltastic.
€69,00
Walltastic kinderbehang XXL met een thema

In elke doos bevinden zich 12 behangvellen, waarmee de kinderkamer kan worden omgetoverd in elke gewenst design. De inhoud past op een muuroppervlak van 243.8 x 304.8 cm. Is dit te groot, kort dan de buitenste behangvellen in. Kom je te kort, gebruik dan voor de buitenranden behangstroken die in allerleli dessins en kleuren verkrijgbaar zijn bij de behangwinkel. Een handleiding is bijgesloten.
Gebruik voor Walltastic behang normaal behangplaksel. 
We hebben ook muurstickers die passen bij de behangthema's en speeldoosjes om het helemaal af te maken.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x