Alle kinderbehang

Sorteer op:

Disney Cars 3 XXL; jongensbehang in de maat XXL. Snel en voordelig de jongenskamer omtoveren tot een themakamer. Voordelig en eenvoudig behangen met Walltastic behang met behangpanelen.
€69,00
Auto XXL jongensbehangthemakamer. Voordelig en eenvoudig behangen met Walltastic behang met behangpanelen.
€69,00
Themabehang Prinsessen XXL (3) voor de meisjeskamer. Voordelig en makkelijk de slaapkamer omtoveren tot een sprookjeskamer d.m.v. behangpanelen. Maat: 300 x 248 cm (h x b).
€69,00
Behang Uni Graffiti XL , behang voor de meisjeskamer of jongenskamer. Voordelig themabehang voor jongens en meisjes: een snelle en voordelige kamer metamorfose
€59,95
Kinderbehang Blaze en de Monsterwielen XXL, behang voor de meisjeskamer of jongenskamer. Voordelig themabehang voor jongens en meisjes: een snelle en voordelige kamer metamorfose
€69,00
Transformers NW (5) XXL jongensbehang in de maat XXL. Snel en voordelig de jongenskamer omtoveren tot een themakamer. Voordelig en eenvoudig behangen met Walltastic behang met behangpanelen.
€69,00
Disney Cars XXL jongensbehang in de maat XXL. Snel en voordelig de jongenskamer omtoveren tot een themakamer. Voordelig en eenvoudig behangen met Walltastic behang met behangpanelen.
€69,00
Kinderbehang Paw Patrol XL, behang voor de meisjeskamer of jongenskamer. Voordelig themabehang voor jongens en meisjes: een snelle en voordelige kamer metamorfose
€59,95
Themabehang Disney Prinsessen XXL (2), meisjesbehang van 300 cm breed.
Voordelig en makkelijk de kamer van je dochter omtoveren tot een sprookjeskamer.
€69,00
Spectacular Spiderman NW (5) XXL jongensbehang in de maat XXL. Snel en voordelig de jongenskamer omtoveren tot een themakamer. Voordelig en eenvoudig behangen met Walltastic behang met behangpanelen.
€69,00
Kluskamer My 1st JCB XXL jongens behang voor een voordelig themakamer. Behang in 3D optiek voor een snelle kamer-metamorfose voor jongens.
€69,00
Poster Disney Frozen Forever Sisters meisjesposter . Maat: 104 x 152 cm (bxh
Materiaal: Vlies, Aantal vellen: 1
€34,95
Brandweerman Sam XXL, jongens behang voor een voordelig themakamer. Behang in 3D optiek voor een snelle kamer-metamorfose voor jongens.
€69,00
Thomas de Trein XXL, jongens behang voor een voordelig themakamer. Behang in 3D optiek voor een snelle kamer-metamorfose voor jongens.
€69,00
Muursticker Voetballen (set van 18)
Totale set bestaat uit 18 voetballen in verschillende afmetingen:

2x Ø 22,5 cm
4x Ø 15 cm
4x Ø 10 cm
8x Ø 7 cm

Verpakking: 4 vellen, 21 x 30 cm

Geschikt voor brievenbuspost!
€29,95
Disney Minnie Mouse XL
behang voor de meisjeskamer. Voordelig en makkelijk te behangen. Snel een kamermetamorfose voor de dochter realiseren met spannend meisjesbehang in 3D optiek.
€59,95
Dierenbos behang voor jongens en meisjes. Maat XXL is voor een wand van 300 cm breed.
Sluit prachtig aan op sprookjes en natuurlijk een must voor de kleine dierenliefhebbers. Bambi, Mr. Stinky, het roodborstje Red, Sally de Spin.
€69,00
Onderwaterwereld XXL behang. Nieuw design. Ga mee als duiker of zeemeermin en duik mee in de tropische wateren en vul je slaapkamer met de prachtige onderwaterwereld.
UIT VOORRAAD LEVERBAAR
€69,00
Jongensbehang The Avengers
Alle superhelden bij elkaar: de Hulk, Iron Man, Thor, Captain America, Black Widow en Hawkey. De superhelden bestrijden samen het kwaad.
€69,00
Jongensbehang Thomas de trein XL, kinderbehang voor de wat kleinere wand.
€59,95
Het Piratenbehang is bedoeld voor de wat kleinere wand en bestaat uit 8 panelen voor een muuroppervlak van: ca. 200 x 244 cm (bxh). Een aantrekkelijk geprijsd designbehang voor stoere jongens.
€59,95
Kinderbehang Iron Man XL, voordelig themabehang voor de kinderkamer, jongensbehang, jongenskamer thema
€59,95
Disney Winnie de Pooh XXL
Winnie the Pooh, Iejoor, Knorretje, Teigetje en Roe hebben veel plezier. Doe je mee?
Disney licentie.
€69,00
Kinderbehang Wereldkaart. Ontdek de wereld!
Slaapkamerbehang voor de jonge wereldreiziger of aardrijkskunde liefhebber. Laat je kind spelenderwijs kennis vergaren over de landen en de dieren die er leven. Opvoedkundig zeer correct en toch heel leuk....
€69,00

Overzicht themabehang Walltastic 

Overzicht van al het kinderbehang van Walltastic. 

You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x