Glassculpturen, glazen beeldjes

Sorteren op:

Sierlijk en decoratief Vetro glassculptuur en is altijd een welkom cadeau voor zowel dames als heren. Glassculpturen passen bij elke inrichting. Geleverd in zwart geschenkdoosje.
Kleuren: blauw
Lengte 6 cm
€6,95
Glasobject schelp, een glanzend okergele schelp met rood en zwart en binnenin melkwit
Handgevormd. Afmetingen: 27 x 12 cm.
€89,00
Glassculptuur van een innig bijeen staand paartje in de kleuren amber, wit, transparant en zwarte belijningen. Lengte 30 cm. Een sierlijk, handgevormd glasobject.
€59,00
Mooi zeepaardje in de kleur zilver, zwart en zeeblauw, op transparante voet.
Hoogte 12 cm en breedte 8 cm
€36,00
Dit abstracte en massieve glassculptuur Drillo is een decoratieve woonaccessoire voor elke interieurstijl. Gekleurd in blauw / lila. Hoogte 52 cm.
€126,00
Abstract fantasieobject met roze kern, handgemaakt van massief glas op een vierkante glazen sokkel. Afmetingen: ca, 9 x 20 cm. Het glasobject is verpakt in een mooie geschenkdoos.
€38,85
Elegant glassculptuur van een langgerekte haan met een rode snavel en rode kuif. Het glas is gemeleerd met gele en blauwe fragmenten. De glazen haan staat op een vierkante transparante sokkel. Maat: b 24 x h 42 x d 10 cm
€74,00
Handgemaakte en mondgeblazen wesp van gematteerd glass in de kleuren geel/zwart met opgeheven, transparante vleugels. Lengte ca. 13 cm.
€69,00
Handgemaakte en mondgeblazen Disc van Boheems kristalglas van Ozzaro in de kleuren bruin, roze en groen . De disc heeft een handgegrafeerd merkteken. Afmetingen: H 10 x B 10,5 cm.
€29,95
Decoratieve eend met opgerichte vleugels van ca. 32 cm lang, handgemaakt in muranostijl. Zwaar, massief glasobject vol met heldere en contrastrijke kleuren en oranje snavel, gemaakt in een van onze glasateliers. ca. H.32 x B 26 x D 14 cm.
€97,00
Handgevormde, massief glazen haan, gemaakt in een van onze glasateliers. De haan heef een zwarte snavel en een rode kuif; de overige kleuren zijn transparant, blauw, en groen, Afmetingen: H 19 x b 18 x 9 cm
€73,00
Grote rode ara met opgerichte vleugels. alsof hij wil wegvliegen. De massieve glazen ara is 45 cm hoog en 27 cm breed. Een topstuk van een van onze glaskunstenaars. ALLEEN AF TE HALEN / WORDT NIET VERSTUURD.
€225,00
Dit glasobject is ca. 6 cm hoog en met een diamter van ca. 9 cm . Deze transparante presse papier, met binnenin een grijs geaderd netwerk waarop een gifgroen slangetje ligt, prikkelt de fantasie.
Naar keuze wordt hij gratis is geschenkpapier verpakt.
€22,95
Dit kleine uiltje in muranostijl is een presse-papier van  (H x B x T) ca. 9 x 8 x 5 cm. Deze wit met lila gekleurde glasobjecten zijn allemaal iets verschillend omdat ze handgemaakt zijn. Naar keuze wordt de presse-papier gratis is geschenkpapier verpa
€21,95
Kleurrijke tropische vis van glas, ca. 31 cm hoog en handgemaakt van massief glas. Deze glazen vis met mooie lijnen in bijna alle kleuren van de regenboog staat op een vierkante glazen sokkel van 8 x 8 cm.
€59,00
Handgevormde, massief glazen haan of kip, gemaakt in een van onze glasateliers. De rode snavel en kuif contrasteren mooi met de zwart en witte banen op zijn transparante lijf. Afmetingen ca. : H 22 x B 15 x 9,5 cm
€59,00
Sale
Drop of Druppel is een mondgeblazen, massief glassculptuur gemaakt in een van onze glasateliers. Dit decoratieve kunstobject past in elke interieurstijl omdat glas tijdloos is. Afmetingen : ca. 19 x 8 x 6 cm.
€23,50 €19,95

Glassculpturen, glazen beeldjes

Mooie en betaalbare mondgeblazen of handgevormde glasobjecten;en glazen beeldjes. Glas is reeds door vele ontwerpers ontdekt als bron van inspiratie. Dit prachtige materiaal afkomstig uit de natuur heeft onbegrensde mogelijkheden voor vormgeving en toepassing van kleuren. Elk glasobject wordt afzonderlijk en handmatig gemaakt en is daardoor uniek. De vervaardiging gaat middels de traditionele handwerkkunst en vereist veel ervaring, flair en vaardigheid met het hanteren van de ruwe glasmassa in een oogstrelend eindproduct.

De glazen beeldjes zijn zwaar en massief en in de ontwerpen tref je combinaties van diverse kleuren aan. Daarbij voegt dag- of kunstlicht aan glas nog een extra dimensie toe die niet in een foto kan worden vervat. Glas heeft door haar onvergelijkbare helderheid de wonderbaarlijke eigenschap zowel een modern als klassiek interieur te verrijken.

Een aantal glassculpturen staat op een massief glazen voet of sokkel.  Een glazen beeldje is een decoratief geschenk voor jezelf of een ander, omdat het eigenlijk altijd mooi wordt gevonden. en bij iedere interieurstijl past Je blikft ernaar kijken omdat het licht, of her nu daglicht is of kunstlicht er telkens een andere optiek aan geeft.

Glassculpturen als geschenk

Geef zo'n mooi decoratief glassculptuur als geschenk aan jezelf of als inspirerend cadeau aan iemand anders. Een glassculptuur is zowel voor een man als een vrouw een perfecte keus.De collectie zal door de tijd heen worden aangevuld met nieuwe modellen, stijlen en kleuren die fantastisch te combineren zijn met vele kleurrijke woonaccessoires.Vetro mondgeblazen glassculpturen. Een assortiment met glasobjecten zoals presse papieres , abstracte modellen of sculpturen met onderwerpen  zoals sport, dansen, dierfiguren.Alle glaskunstobjecten brengen je interieur tot leven door de speling van licht en schaduw. Ze zijn verkrijgbaar in vele kleuren, vormen en prijsklassen en zijn het ideale cadeau voor zowel man als vrouw en in elk interieur in pasbaar.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x