Glassculpturen, glazen beeldjes

Sorteer op:

Bijzonder fraaie octopus van glas op een glazen bol die op een steen van graniet lijkt.
Maat: Hoogte 17 cm, breedte 12 cm. Handwerk
€32,50
Twee poezen in blauw, groen en transparant glas.
Maat: hoogte 11 cm, breedte 10 cm.
€24,50
Deze decoratieve schildpad is gemaakt van massief glas en is een aanvulling op elke interieurstijl. Het glasobject is met de hand gemaakt en ook als geschenk zeer geschikt. Maat: 14 x 19 x 23 cm
€54,95
Deze decoratieve toekan is jandgemaakt van massief glas en is een aanwinst voor elke interieurstijl. en ook als geschenk zeer geschikt. Maat: 34 x 7 x 11 cm.
€69,95
Deze springende kikker is gemaakt van massief glas van het merk Vetro. Dit glassculptuur is met de hand gemaakt en uniek. Kies desgewenst voor gratis geschenkpapier. Maat: H21 x B28 x 14 cm
€77,95
Klein, sierlijk en decoratief Vetro glassculptuur in de vorm van een octopus. Glassculpturen passen bij elke inrichting. In zwart geschenkdoosje.
Kleuren: multi
Diameter 7 cm.
€12,50
Sierlijk en decoratief Vetro glassculptuur en is altijd een welkom cadeau voor zowel dames als heren. Glassculpturen passen bij elke inrichting. Geleverd in zwart geschenkdoosje.
Kleuren: blauw
Lengte 6 cm
€6,95
Sierlijk en decoratief Vetro vogel glassculptuur en is altijd een welkom cadeau voor zowel dames als heren. Glassculpturen passen bij elke inrichting.
Hoofdkleuren: bont, kop blauw. In geschenkverpakking.
Maat H/L x B: 11x6cm
€11,95
Glassculptuur uil. Deze handgeblazen vogel is blauw/grijs. De overige kleuren zijn zwart, rood, bruin en wit. Hoogte ongeveer 13 cm.
Glas past binnen elke interieurstijl en is leuk cadeau voor zowel man als vrouw.
€32,50
Een sprekend glassculptuur in rood, groen en transparant. Hoogte ca. 49 cm. Handwerk.
€64,50
Glassculptuur Sea Shell, een glanzend gele schelp met rood en zwart.
Handgevormd. Afmetingen: 27 x 14 cm.
Glas lééft: licht en beweging worden telkens op een andere manier weerkaatst...
€53,00
Glassculptuur Sea Shell, een glanzende moccakleurige schelp. Mooi te combineren met de grotere variant (zie verder).
Handgevormd. Afmetingen: 21 x 10 x 10 cm.
Glas lééft: licht en beweging worden telkens op een andere manier weerkaatst...
€39,95
Dit opmerkelijke glassculptuur in zwart en wit, symboliseert zowel samensmelting van culturen, als van verbondenheid zonder verlies van individualisme.
De vierkante sokkel is transparant. Een prachtig object. Handwerk.
Hoogte ca. 29 cm, breedte 17
€64,95
Een wakend engelenoog van massief glas op een transparante sokkel. Diverse schakeringen wit rond een zwarte pupil. Hoogte 19 cm.
€39,95
Een sereen en elegant glassculptuur in de kleuren amber, diepblauw en een vleugje groen, die prachtig in elkaar overlopen. Dit massief glazen object Mythos is ca. 35 cm hoog en ca. 16 cm breed en staat op een sokkel van transparant glas.
€69,00
Sierlijk sculptuur Samba : een dansend paar in cognac bruin, met wit en zwarte belijningen. Het glasobject staat op een ronde glazen voet, en meet 30 centimeter hoog. Dit handwerkproduct is neutraal van kleur en past in elke inrichting.
€53,50
Handgemaakt/-geblazen glassculptuur op een transparante sokkel. Het figuur heeft een torso van cobalt blauw, met zwarte lijnen en omringende transparante delen.
Hoogte ca. 37 cm. / breedte ca. 12 cm.
€69,50
Prachtig massief glasobject; een drie-eenheid in goud, zwart en transparant glas. Zonnestralen laten dit handgeblazen /-gevormde object van meer dan 3 kilo sprankelen. Afmetingen breedte 17 cm, hoogte 34 cm.
€109,00
Mooi zeepaardje in de kleur zilver, zwart en zeeblauw, op transparante voet.
Hoogte 12 cm en breedte 8 cm
€38,00
Glassculptuur in dieprood, zwart en transparant glas, een sprekend symbool voor de levenscyclus. Een schitterend handgemaakt object. Hoogte ca. 24 cm.
€82,00
Sale
Set van twee massief glazen katten in bruin en zwart, handgemaakt Vetro design. Hoogte 21 cm. Glas is altijd een welkom geschenk dat wij gratis in geschenkpapier verpakken.
€69,00 €65,00
Massief sculptuur of glasobject op transparante sokkel of voet, Move is een artistiek glazen figuurtje in de hoofdkleur blauw en met accenten van bruin, geel, chanmpagne.
€49,00
Falo straalt zwierige beweging uit en is met zijn lengte van 53 cm een opvallend object in de kleuren zeeblauw, petrol en groen. Het object is volledig massief en staat op een transparante sokkel. Klik op de foto.
€125,00
Glasculptuur op een sokkel van transparant glas. Symbolisch voor de eenheid en bescherming van een gezin: vader, moeder, kind. Hoogte ca. 32 cm.
€89,00

Glassculpturen, glazen beeldjes

Mooie en betaalbare mondgeblazen of handgevormde glasobjecten;en glazen beeldjes. Glas is reeds door vele ontwerpers ontdekt als bron van inspiratie. Dit prachtige materiaal afkomstig uit de natuur heeft onbegrensde mogelijkheden voor vormgeving en toepassing van kleuren. Elk glasobject wordt afzonderlijk en handmatig gemaakt en is daardoor uniek. De vervaardiging gaat middels de traditionele handwerkkunst en vereist veel ervaring, flair en vaardigheid met het hanteren van de ruwe glasmassa in een oogstrelend eindproduct.

De glazen beeldjes zijn zwaar en massief en in de ontwerpen tref je combinaties van diverse kleuren aan. Daarbij voegt dag- of kunstlicht aan glas nog een extra dimensie toe die niet in een foto kan worden vervat. Glas heeft door haar onvergelijkbare helderheid de wonderbaarlijke eigenschap zowel een modern als klassiek interieur te verrijken.

Een aantal glassculpturen staat op een massief glazen voet of sokkel.  Een glazen beeldje is een decoratief geschenk voor jezelf of een ander, omdat het eigenlijk altijd mooi wordt gevonden. en bij iedere interieurstijl past Je blikft ernaar kijken omdat het licht, of her nu daglicht is of kunstlicht er telkens een andere optiek aan geeft.

Glassculpturen als geschenk

Geef zo'n mooi decoratief glassculptuur als geschenk aan jezelf of als inspirerend cadeau aan iemand anders. Een glassculptuur is zowel voor een man als een vrouw een perfecte keus.De collectie zal door de tijd heen worden aangevuld met nieuwe modellen, stijlen en kleuren die fantastisch te combineren zijn met vele kleurrijke woonaccessoires.Vetro mondgeblazen glassculpturen. Een assortiment met glasobjecten zoals presse papieres , abstracte modellen of sculpturen met onderwerpen  zoals sport, dansen, dierfiguren.Alle glaskunstobjecten brengen je interieur tot leven door de speling van licht en schaduw. Ze zijn verkrijgbaar in vele kleuren, vormen en prijsklassen en zijn het ideale cadeau voor zowel man als vrouw en in elk interieur in pasbaar.

You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x