GLASOBJECTEN

Sorteer op:

Decoratieve schaal op pootjes gemaakt van glasfusie. De hapjesschaal heeft geïntegreerde bakjes en ruimte voor prikkertjes. Maat: 41 x 33 x 4 cm.
€59,95
Twee poezen in blauw, groen en transparant glas.
Maat: hoogte 11 cm, breedte 10 cm.
€24,50
Ente Big (eend) is een glaskunst object dat handmatig en mondgeblazen is gevormd. Dit sculptuur van Borowski meet 42 cm en kan naast de decoratieve functionaliteit gebruikt worden als schaal. GRATIS VERZONDEN *)
€288,00
ENTE SMALL is een eendeschaal van mat glas. Uniek handwerk glasobject van Borowski, presenteerschaal, tafelobject. Glassculptuur in blauw. GRATIS VERZONDEN IN NL.
€229,00
Pelikaan schaal of bowl, 60 cm lang! In geel blauw matglas is een handmatig gevormd en mondgeblazen glassculptuur van Borowski. GRATIS VERZONDEN *)
€495,00
Sale
Glazen Frosch kandelaar in de kleur citroengeel. Mondgeblazen en handgevormd door glasatelier Borowski.
€180,00 €169,00
Handgemaakte clown met fiasco, Murano glas. De clown is op ambachtelijke wijze vervaardigd door de Italiaanse glasmeesters. Dit unicaat wordt geleverd met certificaat. Hoogte 28 cm
€139,00
Clown met paraplu, Murano glas, op ambachtelijke wijze vervaardigd door Italiaanse glasmeesters Dit unicaat wordt geleverd met certificaat. Hoogte clown 28 cm
€139,00
Clown met bal in Murano glas, op ambachtelijke wijze vervaardigd door Italiaanse glasmeesters. Dit unicaat wordt geleverd met certificaat. Hoogte clown 28 cm.
€139,00
Handgemaakte clown van Murano glas, op ambachtelijke wijze vervaardigd door Italiaanse glasmeesters. Dit unicaat wordt geleverd met certificaat. Hoogte clown ca 18 cm
€159,00
Handgemaakte clown van opvallend gekleurd Murano glas, op ambachtelijke wijze vervaardigd door Italiaanse glasmeesters. Dit unicaat wordt geleverd met certificaat.
€99,00
Gekleurde glazen tapasschaal op pootjes gemaakt van glasfusie met vastzittende bakjes en ruimte voor prikkertjes. Maat: 41 x 21 x 4 cm . Superleuk als geschenk!
€49,95
Decoratieve schaal op pootjes gemaakt van glasfusie. De hapjesschaal heeft geïntegreerde bakjes en ruimte voor prikkertjes. Maat: 41 x 21 x 4 cm
€49,95
Decoratieve glazen schaal op pootjes. Deze unieke glasfusion hapjesschaal heeft geïntegreerde bakjes en uitsparingen voor prikkertjes. Maat: 41 x 33 x 4 cm.
€59,95
Deze springende kikker is gemaakt van massief glas van het merk Vetro. Dit glassculptuur is met de hand gemaakt en uniek. Kies desgewenst voor gratis geschenkpapier. Maat: H21 x B28 x 14 cm
€74,95
Deze decoratieve toekan is jandgemaakt van massief glas en is een aanwinst voor elke interieurstijl. en ook als geschenk zeer geschikt. Maat: 34 x 7 x 11 cm.
€69,95
Schildpad van massief glas. Goudbruin met blauwe accenten. Het glasobject is met de hand gemaakt en ook als geschenk zeer geschikt. Maat: 14 x 19 x 23 cm
€59,95
Deze Kiwi vaas is een prachtig glazen kunstobject van Borowski. Dit glasobject is niet alleen decoratief, maar uiteraard ook geschikt als vaas.
Hoogte van de Kiwi vaas is 40 cm.
€489,00
Borowski glasobject Gonzo, een vogel in de kleur zitro (geel/groen) met oranje strepen
Dit glas kunstbeeld is geschikt voor in de tuin maar kan natuurlijk ook binnen. Hoogte 37 cm.
€495,00
Kiwi Egg Presse-papier, lime-green, hoogte 18 cm . Een glaskunstobject van de wereldbefaamde glasstudio Borowski. Gesatineerd glas met metalen voet.
€165,00
Glazen kunstobject, een blauwe Kiwi vogel van Borowski. Dit glasobject is niet alleen decoratief, maar uiteraard ook geschikt als vaas.
Hoogte van de Kiwi vaas is 40 cm.
€489,00
Sale
Artistiek glasobject Frosch met praktische functie: een schaal van 33 cm breed. Dit kunstobject is uitgevoerd in matglas lime-groen met oranje kop. Handgevormd door het befaamde glasatelier Borowski, behorend tot de wereldtop in artistiek glas.
€325,00 €289,00
Kiwi Egg Presse-papier, rood, hoogte 18 cm . Een kunstobject van de wereldbefaamde glasstudio Borowski. Gesatineerd glas met metalen voet.
€165,00
Sale
Deze vogel, rood met gele snavel is een Nieuw-Zeelandse Kiwi van matglas, en kan gebruikt worden als presse-papier. Een decoratief glasobject, handgevormd en mondgeblazen door de gerenommeerde glaskunst studio Borowski. De Borowski Glasstudio is één...
€169,00 €149,00

Glasobjecten 

Glasobjecten zoals lampen van kunstenares Elene Graure Manta, handgeblazen glassculpturen uit de Vetro Gallery en slank gewelfde glasfusie klokken. Naast glaskunst om neer te zetten vind je hier ook praktische gebruiksartikelen zoals de schalen.

Al deze glazen kunstobjecten brengen je interieur tot leven door de speling van licht en schaduw. Ze zijn verkrijgbaar in vele kleuren, vormen en prijsklassen en zijn het ideale cadeau voor zowel man als vrouw en in elk interieur in pasbaar.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x