GLASOBJECTEN

Sorteer op:

Bijzonder fraaie octopus van glas op een glazen bol die op een steen van graniet lijkt.
Maat: Hoogte 17 cm, breedte 12 cm. Handwerk
€32,50
Twee poezen in blauw, groen en transparant glas.
Maat: hoogte 11 cm, breedte 10 cm.
€24,50
Decoratieve schaal op pootjes gemaakt van glasfusie. De hapjesschaal heeft geïntegreerde bakjes en ruimte voor prikkertjes. Maat: 41 x 33 x 4 cm.
€69,95
Decoratieve glazen schaal op pootjes. Deze unieke glasfusion hapjesschaal heeft geïntegreerde bakjes en uitsparingen voor prikkertjes. Maat: 41 x 33 x 4 cm.
€69,95
Decoratieve schaal op pootjes gemaakt van glasfusie. De hapjesschaal heeft geïntegreerde bakjes en ruimte voor prikkertjes. Maat: 41 x 21 x 4 cm
€59,95
Gekleurde glazen tapasschaal op pootjes gemaakt van glasfusie met vastzittende bakjes en ruimte voor prikkertjes. Maat: 41 x 21 x 4 cm . Superleuk als geschenk!
€59,95
Handgemaakte clown van opvallend gekleurd Murano glas, op ambachtelijke wijze vervaardigd door Italiaanse glasmeesters. Dit unicaat wordt geleverd met certificaat.
€99,00
Handgemaakte clown van Murano glas, op ambachtelijke wijze vervaardigd door Italiaanse glasmeesters. Dit unicaat wordt geleverd met certificaat. Hoogte clown ca 18 cm
€159,00
Clown met bal in Murano glas, op ambachtelijke wijze vervaardigd door Italiaanse glasmeesters. Dit unicaat wordt geleverd met certificaat. Hoogte clown 28 cm.
€139,00
Clown met paraplu, Murano glas, op ambachtelijke wijze vervaardigd door Italiaanse glasmeesters Dit unicaat wordt geleverd met certificaat. Hoogte clown 28 cm
€139,00
Handgemaakte clown met fiasco, Murano glas. De clown is op ambachtelijke wijze vervaardigd door de Italiaanse glasmeesters. Dit unicaat wordt geleverd met certificaat. Hoogte 28 cm
€139,00
Pelikaan schaal of bowl, 60 cm lang! In geel blauw matglas is een handmatig gevormd en mondgeblazen glassculptuur van Borowski. GRATIS VERZONDEN *)
€495,00
ENTE SMALL is een eendeschaal van mat glas. Uniek handwerk glasobject van Borowski, presenteerschaal, tafelobject. Glassculptuur in blauw. GRATIS VERZONDEN IN NL.
€229,00
Ente Big (eend) is een glaskunst object dat handmatig en mondgeblazen is gevormd. Dit sculptuur van Borowski meet 42 cm en kan naast de decoratieve functionaliteit gebruikt worden als schaal. GRATIS VERZONDEN *)
€280,00
Deze ronde presse-papier van glas heeft een doorsnee van 9 cm. Een decoratief en praktisch cadeau voor zowel man en vrouw. Naar wens gratis verpakt in cadeaupapier.
€22,50
Deze decoratieve schildpad is gemaakt van massief glas en is een aanvulling op elke interieurstijl. Het glasobject is met de hand gemaakt en ook als geschenk zeer geschikt. Maat: 14 x 19 x 23 cm
€54,95
Deze decoratieve toekan is jandgemaakt van massief glas en is een aanwinst voor elke interieurstijl. en ook als geschenk zeer geschikt. Maat: 34 x 7 x 11 cm.
€69,95
Deze springende kikker is gemaakt van massief glas van het merk Vetro. Dit glassculptuur is met de hand gemaakt en uniek. Kies desgewenst voor gratis geschenkpapier. Maat: H21 x B28 x 14 cm
€77,95
Borowski glasobject Gonzo, een vogel in de kleur zitro (geel/groen) met oranje strepen
Dit glas kunstbeeld is geschikt voor in de tuin maar kan natuurlijk ook binnen. Hoogte 37 cm.
€475,00
Deze Kiwi vaas is een prachtig glazen kunstobject van Borowski. Dit glasobject is niet alleen decoratief, maar uiteraard ook geschikt als vaas.
Hoogte van de Kiwi vaas is 40 cm.
€485,00
Sale
Glazen kunstobject, een blauwe Kiwi vogel van Borowski. Dit glasobject is niet alleen decoratief, maar uiteraard ook geschikt als vaas.
Hoogte van de Kiwi vaas is 40 cm.
€485,00 €445,00
Kiwi Egg Presse-papier, lime-green, hoogte 18 cm . Een glaskunstobject van de wereldbefaamde glasstudio Borowski. Gesatineerd glas met metalen voet.
€155,00
Kiwi Egg Presse-papier, rood, hoogte 18 cm . Een kunstobject van de wereldbefaamde glasstudio Borowski. Gesatineerd glas met metalen voet.
€155,00
Sale
Artistiek glasobject Frosch met praktische functie: een schaal van 33 cm breed. Dit kunstobject is uitgevoerd in matglas lime-groen met oranje kop. Handgevormd door het befaamde glasatelier Borowski, behorend tot de wereldtop in artistiek glas.
€325,00 €299,00

Glasobjecten 

Glasobjecten zoals lampen van kunstenares Elene Graure Manta, handgeblazen glassculpturen uit de Vetro Gallery en slank gewelfde glasfusie klokken. Naast glaskunst om neer te zetten vind je hier ook praktische gebruiksartikelen zoals de schalen.

Al deze glazen kunstobjecten brengen je interieur tot leven door de speling van licht en schaduw. Ze zijn verkrijgbaar in vele kleuren, vormen en prijsklassen en zijn het ideale cadeau voor zowel man als vrouw en in elk interieur in pasbaar.
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x