Glassculpturen, glazen beeldjes

Sorteer op:

Twee poezen in blauw, groen en transparant glas.
Maat: hoogte 11 cm, breedte 10 cm.
€25,50
Schildpad van massief glas. Goudbruin met blauwe accenten. Het glasobject is met de hand gemaakt en ook als geschenk zeer geschikt. Maat: 14 x 19 x 23 cm
€58,95
Deze decoratieve toekan is jandgemaakt van massief glas en is een aanwinst voor elke interieurstijl. en ook als geschenk zeer geschikt. Maat: 34 x 7 x 11 cm.
€69,95
Deze springende kikker is gemaakt van massief glas van het merk Vetro. Dit glassculptuur is met de hand gemaakt en uniek. Kies desgewenst voor gratis geschenkpapier. Maat: H21 x B28 x 14 cm
€69,95
Sierlijk en decoratief Vetro glassculptuur en is altijd een welkom cadeau voor zowel dames als heren. Glassculpturen passen bij elke inrichting. Geleverd in zwart geschenkdoosje.
Kleuren: blauw
Lengte 6 cm
€6,95
Glassculptuur uil. Deze handgeblazen vogel heeft bruintinten, grijs en rood. Maat 13 x 9 cm.
Glas past binnen elke interieurstijl.
€39,00
Glassculptuur Sea Shell, een glanzend gele schelp met rood en zwart.
Handgevormd. Afmetingen: 27 x 14 cm.
Glas lééft: licht en beweging worden telkens op een andere manier weerkaatst...
€49,00
Glassculptuur Sea Shell, een glanzende moccakleurige schelp. Mooi te combineren met de grotere variant (zie verder).
Handgevormd. Afmetingen: 21 x 10 x 10 cm.
Glas lééft: licht en beweging worden telkens op een andere manier weerkaatst...
€39,95
Een wakend engelenoog van massief glas op een transparante sokkel. Diverse schakeringen wit rond een zwarte pupil. Hoogte 19 cm.
€39,95
Een sereen en elegant glassculptuur in de kleuren amber, diepblauw en een vleugje groen, die prachtig in elkaar overlopen. Dit massief glazen object Mythos is ca. 35 cm hoog en ca. 16 cm breed en staat op een sokkel van transparant glas.
€65,00
Sierlijk sculptuur Samba : een dansend paar in cognac bruin, met wit en zwarte belijningen. Het glasobject staat op een ronde glazen voet, en meet 30 centimeter hoog. Dit handwerkproduct is neutraal van kleur en past in elke inrichting.
€49,00
Mooi zeepaardje in de kleur zilver, zwart en zeeblauw, op transparante voet.
Hoogte 12 cm en breedte 8 cm
€36,00
Massief glazen kat, handgemaakt Vetro design. Hoogte ca. 21 cm.
€49,00
Dit abstracte en massieve glassculptuur Drillo is een decoratieve woonaccessoire voor elke interieurstijl. Gekleurd in blauw / lila. Hoogte 52 cm.
€119,00
Appel op sokkel, gemaakt van massief glas. De appel heeft een rode kern en een groen blaadje. Maat: 9 x 11 cm. Verpakt in een geschenkdoos.
€37,00
Sale
Glassculptuur op sokkel. Abstract fantasieobject gemaakt van massief glas. Maat: 9 x20 cm. Verpakt in een geschenkdoos.
€59,00 €49,00
Glassculptuur Rode Haan, gemaakt van mondgeblazen glas. Het glas is gemeleerd met gele en blauwe fragmenten. Maat: b 24 x h 42 x d 10 cm
€76,00
Decoratieve set maanvissen. De vissen zijn gemaakt van massief glas. De kleurschakeringen varieren tussen blauw, geel, groen, roze, wit. Maat: b 13 x h 15 x d 4 cm
€37,00
Sale
Decoratieve kreeft is gemaakt van massief glas . Kleur: rood (met koperen vlekjes). Mondgeblazen, handgemaakt. Maten: h 19,5 x l 40 x d 21 cm
€159,00 €138,00
Decoratieve kat gemaakt van massief glas . Het mondgeblazen/handgevormde glasobject past bij elke interieurstijl. Maten: l 20 x h 26 x d 8 cm
€67,00
Handgevormd, massief glassculptuur van een ram. De hoofdkleur is bruin, amber en transparant. Past in elke interieurstijl. Afmetingen: 29 x 16 cm.
€79,50
Handgemaakte eend van masssief glas. Dit glasobject heeft de volgende afmetingen: L 18 x H 11 x D 8 cm.
€44,50
Handgemaakte en mondgeblazen wesp van gematteerd glass in de kleuren geel/zwart met opgeheven, transparante vleugels. Lengte ca. 13 cm.
€69,00
Handgevormd, massief glassculptuur van twee omstrengelde giraffen. De lengte van dit massieve glasobject is ca. 41 cm x 20 cm breed . Kleuren: goud, amber, bruin, zwart en transparant.
€139,95

Glassculpturen, glazen beeldjes

Mooie en betaalbare mondgeblazen of handgevormde glasobjecten;en glazen beeldjes. Glas is reeds door vele ontwerpers ontdekt als bron van inspiratie. Dit prachtige materiaal afkomstig uit de natuur heeft onbegrensde mogelijkheden voor vormgeving en toepassing van kleuren. Elk glasobject wordt afzonderlijk en handmatig gemaakt en is daardoor uniek. De vervaardiging gaat middels de traditionele handwerkkunst en vereist veel ervaring, flair en vaardigheid met het hanteren van de ruwe glasmassa in een oogstrelend eindproduct.

De glazen beeldjes zijn zwaar en massief en in de ontwerpen tref je combinaties van diverse kleuren aan. Daarbij voegt dag- of kunstlicht aan glas nog een extra dimensie toe die niet in een foto kan worden vervat. Glas heeft door haar onvergelijkbare helderheid de wonderbaarlijke eigenschap zowel een modern als klassiek interieur te verrijken.

Een aantal glassculpturen staat op een massief glazen voet of sokkel.  Een glazen beeldje is een decoratief geschenk voor jezelf of een ander, omdat het eigenlijk altijd mooi wordt gevonden. en bij iedere interieurstijl past Je blikft ernaar kijken omdat het licht, of her nu daglicht is of kunstlicht er telkens een andere optiek aan geeft.

Glassculpturen als geschenk

Geef zo'n mooi decoratief glassculptuur als geschenk aan jezelf of als inspirerend cadeau aan iemand anders. Een glassculptuur is zowel voor een man als een vrouw een perfecte keus.De collectie zal door de tijd heen worden aangevuld met nieuwe modellen, stijlen en kleuren die fantastisch te combineren zijn met vele kleurrijke woonaccessoires.Vetro mondgeblazen glassculpturen. Een assortiment met glasobjecten zoals presse papieres , abstracte modellen of sculpturen met onderwerpen  zoals sport, dansen, dierfiguren.Alle glaskunstobjecten brengen je interieur tot leven door de speling van licht en schaduw. Ze zijn verkrijgbaar in vele kleuren, vormen en prijsklassen en zijn het ideale cadeau voor zowel man als vrouw en in elk interieur in pasbaar.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x