Glassculpturen, glazen beeldjes

Sorteer op:

Sierlijk en decoratief Vetro glassculptuur en is altijd een welkom cadeau voor zowel dames als heren. Glassculpturen passen bij elke inrichting. Geleverd in zwart geschenkdoosje.
Kleuren: blauw
Lengte 6 cm
€6,95
Deze decoratieve toekan is jandgemaakt van massief glas en is een aanwinst voor elke interieurstijl. en ook als geschenk zeer geschikt. Maat: 34 x 7 x 11 cm.
€69,95
Glasobject Sea Shell, een glanzend gele schelp met rood en zwart.
Handgevormd. Afmetingen: 27 x 14 cm.
€49,00
Massief glazen kat, handgemaakt Vetro design. Hoogte ca. 21 cm.
€49,00
Sale
Witte glasschijf op transparante sokkel met zwarte kern, als een wakend oog van massief glas . Hoogte 19 cm.
€39,00 €25,00
Sierlijk sculptuur Samba : een dansend paar in cognac bruin, met wit en zwarte belijningen. Het glasobject staat op een ronde glazen voet, en meet 30 centimeter hoog. Dit handwerkproduct is neutraal van kleur en past in elke inrichting.
€49,00
Mooi zeepaardje in de kleur zilver, zwart en zeeblauw, op transparante voet.
Hoogte 12 cm en breedte 8 cm
€36,00
Dit abstracte en massieve glassculptuur Drillo is een decoratieve woonaccessoire voor elke interieurstijl. Gekleurd in blauw / lila. Hoogte 52 cm.
€119,00
Glassculptuur op sokkel. Abstract fantasieobject gemaakt van massief glas. Maat: 9 x20 cm. Verpakt in een geschenkdoos.
€49,00
Glassculptuur Rode Haan, gemaakt van mondgeblazen glas. Het glas is gemeleerd met gele en blauwe fragmenten. Maat: b 24 x h 42 x d 10 cm
€72,00
Decoratieve set maanvissen. De vissen zijn gemaakt van massief glas. De kleurschakeringen varieren tussen blauw, geel, groen, roze, wit. Maat: b 13 x h 15 x d 4 cm
€37,00
Decoratieve kreeft is gemaakt van massief glas . Kleur: rood (met koperen vlekjes). Mondgeblazen, handgemaakt. Maten: h 19,5 x l 40 x d 21 cm
€169,00
Decoratieve kat gemaakt van massief glas . Het mondgeblazen/handgevormde glasobject past bij elke interieurstijl. Maten: l 20 x h 26 x d 8 cm
€69,50
Handgevormd, massief glassculptuur van een ram. De hoofdkleur is bruin, amber en transparant. Past in elke interieurstijl. Afmetingen: 29 x 16 cm.
€79,50
Handgemaakte eend van masssief glas. Dit glasobject heeft de volgende afmetingen: L 18 x H 11 x D 8 cm.
€44,50
Handgemaakte en mondgeblazen wesp van gematteerd glass in de kleuren geel/zwart met opgeheven, transparante vleugels. Lengte ca. 13 cm.
€69,00
Handgevormd, massief glassculptuur van twee omstrengelde giraffen. De lengte van dit massieve glasobject is ca. 41 cm x 20 cm breed . Kleuren: goud, amber, bruin, zwart en transparant.
€139,95
Handgemaakte en mondgeblazen Disc van Boheems kristalglas van Ozzaro in de kleuren bruin, roze en groen . De disc heeft een handgegrafeerd merkteken. Afmetingen: H 10 x B 10,5 cm.
€26,95
Handgemaakte en mondgeblazen Disc van Boheems kristalglas van Ozzaro in de kleuren blauw, roze en groen . De disc heeft een handgegrafeerd merkteken. Afmetingen: H 10 x B 10,5 cm.
€26,95
Deze decoratieve, speelse eend met zijn opgerichte vleugels is ca. 32 cm lang en is in een van onze glasateliers met de hand gevormd uit kleurig glas in muranostijl. Afmetingen : ca. H.32 x B 26 x D 14 cm.
€145,00
Ambachtelijke, mondgeblazen kolibrie uit een van onze glaskunstateliers. Deze decoratieve blauwe vogel met haar gespreide vleugels een lange snavel is een prachtige aanwinst voor je interieur. Glas is een geliefd cadeauartikel. Afmetingen: H 20 x B 21 x
€59,50
Handgevormde, massief glazen haan, gemaakt in een van onze glasateliers. De haan heef een zwarte snavel en een rode kuif; de overige kleuren zijn transparant, blauw, en groen, Afmetingen: H 19 x b 18 x 9 cm
€52,50
Grote rode ara met opgerichte vleugels. alsof hij wil wegvliegen. De massieve glazen ara is 45 cm hoog en 27 cm breed. Een topstuk van een van onze glaskunstenaars. ALLEEN AF TE HALEN / WORDT NIET VERSTUURD.
€259,00
Handgevormd, massief glaskunstobject Adelaar van 25 cm hoog, gemaakt door een van onze glasateliers. Deze decoratieve vogel past in elke interieurstijl. Afmetingen : (H x B x T) ca. 25 x 18 x 12 cm
€92,00

Glassculpturen, glazen beeldjes

Mooie en betaalbare mondgeblazen of handgevormde glasobjecten;en glazen beeldjes. Glas is reeds door vele ontwerpers ontdekt als bron van inspiratie. Dit prachtige materiaal afkomstig uit de natuur heeft onbegrensde mogelijkheden voor vormgeving en toepassing van kleuren. Elk glasobject wordt afzonderlijk en handmatig gemaakt en is daardoor uniek. De vervaardiging gaat middels de traditionele handwerkkunst en vereist veel ervaring, flair en vaardigheid met het hanteren van de ruwe glasmassa in een oogstrelend eindproduct.

De glazen beeldjes zijn zwaar en massief en in de ontwerpen tref je combinaties van diverse kleuren aan. Daarbij voegt dag- of kunstlicht aan glas nog een extra dimensie toe die niet in een foto kan worden vervat. Glas heeft door haar onvergelijkbare helderheid de wonderbaarlijke eigenschap zowel een modern als klassiek interieur te verrijken.

Een aantal glassculpturen staat op een massief glazen voet of sokkel.  Een glazen beeldje is een decoratief geschenk voor jezelf of een ander, omdat het eigenlijk altijd mooi wordt gevonden. en bij iedere interieurstijl past Je blikft ernaar kijken omdat het licht, of her nu daglicht is of kunstlicht er telkens een andere optiek aan geeft.

Glassculpturen als geschenk

Geef zo'n mooi decoratief glassculptuur als geschenk aan jezelf of als inspirerend cadeau aan iemand anders. Een glassculptuur is zowel voor een man als een vrouw een perfecte keus.De collectie zal door de tijd heen worden aangevuld met nieuwe modellen, stijlen en kleuren die fantastisch te combineren zijn met vele kleurrijke woonaccessoires.Vetro mondgeblazen glassculpturen. Een assortiment met glasobjecten zoals presse papieres , abstracte modellen of sculpturen met onderwerpen  zoals sport, dansen, dierfiguren.Alle glaskunstobjecten brengen je interieur tot leven door de speling van licht en schaduw. Ze zijn verkrijgbaar in vele kleuren, vormen en prijsklassen en zijn het ideale cadeau voor zowel man als vrouw en in elk interieur in pasbaar.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x