Glaskunst Borowski

Sorteren op:

Zwaar en exclusief Borowski glaskunstobject Gonzo; een vogel in de kleur amber met strepen op de buik en gekleurde details. Dit is een glasobject voor kenners van kwaliteit. Geschikt voor buiten en buiten. Hoogte 37 cm.
€489,00
Deze Kiwi vaas is een prachtig glazen kunstobject van Borowski. Dit glasobject is niet alleen decoratief, maar uiteraard ook geschikt als vaas.
Hoogte van de Kiwi vaas is 40 cm.
€525,00
Sale
Glazen kunstobject, een blauwe Kiwi vogel van Borowski. Dit glasobject is niet alleen decoratief, maar uiteraard ook geschikt als vaas.
Hoogte van de Kiwi vaas is 40 cm.
€525,00 €485,00
Artistiek glasobject Frosch met praktische functie: een schaal van 33 cm breed. Dit kunstobject is uitgevoerd in matglas lime-groen met oranje kop. Handgevormd door het befaamde glasatelier Borowski, behorend tot de wereldtop in artistiek glas.
€298,00
Deze vogel, de Kiwi, is te gebruiken als presse-papier of als decoratief glasobject. Mondgeblazen handwerk van het glaskunst atelier van Borowski. Kunstenaar Stanislaw Borowski kreeg internationale erkenning voor zijn kunstzinnige glassc...
€169,00
Pelikaan schaal of bowl, 60 cm lang! In geel blauw matglas is een handmatig gevormd en mondgeblazen glassculptuur van Borowski. GRATIS VERZONDEN *)
€525,00
Ente Big (eend) is een glaskunst object dat handmatig en mondgeblazen is gevormd. Dit sculptuur van Borowski meet 42 cm en kan naast de decoratieve functionaliteit gebruikt worden als schaal. GRATIS VERZONDEN *)
€288,00
Sale
Eendeschaal, een exclusief kunstobject van glas. Het hoofdzakelijk blauwe glas van de eendeschaal is gematteerd. Het is een uniek handgemaakt glasobject van Borowski dat gebruikt kan worden als presenteerschaal. en heeft een lengte van ca. 35 cm. Grat
€240,00 €225,00

Glaskunst Borowski is exclusief handwerk van zeer hoge kwaliteit. De glasobjecten zijn veelal gematteerd, massief en zwaar. Deze glaskunst is met uiterste precies gemaakt en bijna van onnavolgbare kwaliteit.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x