C. Jeré
€ 685,00 Incl. btw

Firmament Single is een wandobject bestaande uit kleine metalen vierkantjes van staal, koper en messing. van ca. 130 x 10 x 50 cm.

Backorder

Levertijd:
ca. 2 weken
Artikelnummer:
CJ320199

Wandsculptuur Firmament Single, wanddecoratie

Firmament lijkt een metalen plattegrond van het uitspansel, opgebouwd uit kleine, vierkante "sterren". Het wandsculptuur is handgemaakt en de vierkante koperen, messing en chromen plaatjes zijn creatief  door vlambehandeling bewerkt. Hierdoor zijn de kleurveranderingen ontstaan, waarbij elk metaal zijn eigen karakter toont, van warm koper tot blauw staal.

Door de abstracte aard van Firmament Single kan hij in alle richtingen worden opgehangen, evenals in veelvouden naast elkaar om een grotere configuratie en dus een waar statement te maken. Hiertoe zijn aan elk deel voldoende bevestigingspunten aangebracht.

Firmament Single is ook verkrijgbaar als tweedelig object (zie de laatste foto). De twee delen zijn qua vorm identiek. Bij aankoop van het tweedelige object zijn er diverse leuke opstellingen te bedenken.

Specificaties wandsculptuur Firmament Single

  • wanddecoratie,
  • Type: abstract
  • Ontwerp en gesigneerd C. Jeré 
  • genummerd cerificaat van Artisan House (exclusive distributor)
  • Afmetingen ca: 130 x 10 x 50 cm
  • Materiaal: koper, messing, staal
Kleur:
Deze foto is geen standaard productfoto zoals te zien in de catalogus. Frequent wijken de kleuren daarvan af ten opzichte van de feitelijke uitvoering. Dit komt omdat het een handwerk product is en bovendien speelt de belichting een rol. Ga daarom bij voorkeur alleen af op foto's van het aanwezige sculptuur of nog beter: kom kijken in de galerie

De afbeeldingen zijn gebaseerd op foto's die in onze galerie zijn gemaakt.

Bezichtiging galerie

Bestellen vanaf een foto is vaak lastig. Twijfelt u erover of dit wandsculptuur beantwoordt aan uw voorstelling, kom dan naar de galerie (Duiven, nabij Arnhem). We hebben een ruime keuze in wandsculpturen van C. Jeré. Bezichtiging van Firmament Single of de dubbele versie is mogelijk voorzover het object in voorraad is. U wordt verzocht uw komst vooraf te melden zodat ons kleine team rekening kan houden met uw komst. 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x