C. Jeré
€ 695,00 Incl. btw

Firmament Single is een wandobject bestaande uit een rasterwerk van kleine metalen vierkantjes van staal, koper en messing, ontworpen door C. Jeré. Afmetingen ca. 130 x 10 x 50 cm.

Backorder

Levertijd:
2-3 weken
Artikelnummer:
CJ320199

Firmament - Single, wandversiering

Firmament lijkt welhaast een metalen plattegrond van het uitspansel, opgebouwd uit kleine, vierkante "sterren". Het wandsculptuur is handgemaakt en de vierkante koperen, messing en chromen plaatjes zijn creatief  door vlambehandeling bewerkt. Hierdoor zijn de kleurveranderingen ontstaan, waarbij elk metaal zijn eigen karakter toont, van warm koper tot blauw staal.

Vanwege de veel voorkomende abstracte aard van de wanddecoraties van C. Jere Collection van Artisan House kunnen de items ondersteboven of diagonaal worden opgehangen, evenals in veelvouden naast elkaar om een grotere configuratie en dus een waar statement te maken. Hiertoe zijn aan elk deel voldoende bevestigingspunten aangebracht.

Firmament Single is ook verkrijgbaar als tweedelig object, genaamd "Firmament" (laatste foto). De twee delen zijn identiek en kunnen ten opzichte van elkaar verschoven worden of zelfs als aparte objecten worden opgehangen.

Specificaties wandsculptuur Firmament Single

  • wanddecoratie,
  • Type: abstract
  • Ontwerp en gesigneerd C. Jeré 
  • genummerd cerificaat van Artisan House (exclusive distributor)
  • Afmetingen ca: 130 x 10 x 50 cm
  • Materiaal: koper, messing, staal

Firmament Single  is ook tweedelig verkrijgbaar onder de naam Firmament.

Kleur:

Deze foto is geen standaard productfoto zoals te zien in de catalogus. Frequent wijken de kleuren daarvan af ten opzichte van de feitelijke uitvoering. Dit komt omdat het een handwerk product is en bovendien speelt de belichting een rol. Ga daarom bij voorkeur alleen af op foto's van het aanwezige sculptuur of nog beter: kom kijken in onze showroom. 

De afbeeldingen zijn gebaseerd op foto's die in onze showroom zijn gemaakt.

Bezichtiging showroom

Bestellen vanaf een foto is voor velen lastig is. Twijfelt u erover of dit wandsculptuur beantwoordt aan uw voorstelling, kom dan naar onze showroom in Duiven (regio Arnhem). We hebben een flink aantal wandsculpturen van C. Jeré in voorraad. Als we tevoren weten welke u wilt zien, kunnen we controleren of hij is opgehangen. Bezichtiging is alleen mogelijk als hij in voorraad is. Nabestellen is vaak wel mogelijk. 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x