C. Jeré wandversiering PULSAR - wandobject Artisan House

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
C. Jeré
€ 1.195,00 Incl. btw

Pulsar is een imponerend wandsculptuur dat kracht uitstraalt de aandacht opeist. Meerdere metalen elementen van ongekleurd en getint staal aan een centrale bol. Breedte ca. 130 cm.

Backorder

Levertijd:
2-3 weken
Artikelnummer:
CJ320411

Pulsar wanddecoratie, metaal

Meerdere metalen elementen gevormd door ongekleurd en getint staal lijken aan de centrale stalen bol te ontspruiten en uit te deien als een pulserend hemellichaam, een neutronenster, waarbij zowel  breedte als diepte van het sculptuur benadrukt worden. Een deel van de elementen is bovendien geborsteld waardoor het licht erop wordt gebroken. Het is een imponerende en krachtige wanddecoratie, gemaakt van hoogwaardige metalen. De halfronde kern is deels geborsteld.  Pulsar geeft de woonkamer een bijzondere uitstraling.

Specificaties wandsculptuur Pulsar

  • Driedimensionaal, abstract kunstobject 
  • Ontwerp: C. Jeré, 2010 gesigneerd
  • exclusief uitgebracht door Artisan House, USA
  • met genummerd certificaat van echtheid
  • 100% handwerk
  • Materiaal: staal, rvs, messing
  • Maat: ca. 130 x 15 x 82 cm
  • Gewicht ca. 6 - 7 kilo

Ophangen Pulsar wandsculptuur

Het wandsculptuur heeft  4 ophangogen, doch twee zijn voldoende om hem in de juiste positie te hangen. Gebruik hiervoor pluggen en schroeven.

Kleur:

Er zijn webshops die van een wandsculptuur de productfoto uit de catalogus gebruiken (vaak omdat ze deze wanddecoratie niet in voorraad hebben). Frequent wijken de kleuren af van de feitelijke uitvoering omdat het een handwerk product is. Ga daarom bij voorkeur alleen af op foto's van het aanwezige sculptuur of kom kijken in onze showroom. 

Dit wandsculptuur is door ons zèlf gefotografeerd.

Bezichtiging showroom

Bestellen vanaf een foto is voor velen lastig is. Twijfelt u erover of dit wandsculptuur beantwoordt aan uw voorstelling, kom dan naar onze showroom in Duiven (regio Arnhem). We hebben een flink aantal wandsculpturen van C. Jeré in voorraad. Als we tevoren weten welke u wilt zien, kunnen we controleren of hij is opgehangen. Bezichtiging is alleen mogelijk als hij in voorraad is. Nabestellen is vaak wel mogelijk. 0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x