C. Jeré Attraction - wall art, wandsculptuur, wandversiering

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
C. Jeré
€ 1.049,00 Incl. btw

Attraction is een drie-dimensionale koperen wanddecoratie van C. Jeré. Verfijnd en warm van kleur. Het object is met vlam behandeld en heeft vele rood-gouden schakeringen. Maat: ca. 120 x 10 x 80 cm.

Backorder

Levertijd:
2-3 weken
Artikelnummer:
CJ320447

Attraction - metaalsculptuur wanddecoratie 

Attraction is een verfijnd, drie-dimensionaal wandobject. Verfijnd opgebouwd uit een veelheid van stevige, ronde koperen schijfjes met warme rood-gouden-koperen tinten met hier en daar een donkere. De schijfjes zijn vastgezet op pootjes van enkele centimeters lang en zijn gebrushed, met hitte behandeld en afgelakt. Door verhitting zijn de schijfjes verkleurd en is de een donkerder dan de ander.

Dit complexe, organisch ogende agglomeraat is van galerie-niveau. De warme iriserende gouden en roodkoperen tinten passen bij moderne accenten, maar zeer zeker ook bij een klassieke stijlinrichting. Dit kunstobject heeft meerdere ophangogen, zodat het in elke gewenste richting kan worden gemonteerd. Het is niet zwaar, ca. 3 kilo. Voor de  montage zijn derhalve geen zware materialen nodig.

Dit ambachtelijk gemaakte scultpuur draagt het signatuur C. Jeré en wordt geleverd met echtheidscertificaat, exclusief uitgegeven door Artisan House.

Specificaties:

  • Ontwerp: C. Jeré
  • Exclusief uitgebracht door Artisan House
  • Gesigneerd C. Jeré, 2010
  • Echtheidscertificiaat Artisan House
  • Maat: ca. 120 x 10 x 80 cm
  • Materiaal: koper, staal

Kleur:

Er zijn webshops die van een wandsculptuur de productfoto uit de catalogus gebruiken (vaak omdat ze deze wanddecoratie niet in voorraad hebben). Frequent wijken de kleuren af van de feitelijke uitvoering omdat het een handwerk product is. Ga daarom bij voorkeur alleen af op foto's van het aanwezige sculptuur of kom kijken in onze showroom. 

Dit wandsculptuur is door ons bedrijf zèlf gefotografeerd.

Bezichtiging showroom

Bestellen vanaf een foto is voor velen lastig is. Twijfelt u erover of dit wandsculptuur beantwoordt aan uw voorstelling, kom dan naar onze showroom in Duiven (regio Arnhem). We hebben een flink aantal wandsculpturen van C. Jeré in voorraad. Als we tevoren weten welke u wilt zien, kunnen we controleren of hij is opgehangen. Bezichtiging is alleen mogelijk als hij in voorraad is. Nabestellen is vaak wel mogelijk. 

Bevestiging wandsculptuur Attraction

Deze wanddecoratie heeft 4 ophang-ogen, waardoor het in elke gewenste richting kan worden opgehangen.

Attraction - metaalsculptuur wanddecoratie kan - indien hij niet in voorraad is - worden nabesteld. 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x