Dieren uit de natuur, natuurbeeldjes

Sorteren op:

Kunstobject van een pinguinfamilie, bestaande uit twee ouders en een jong. Het is een gedetailleerd uitgewerkt sculptuur ontworpen door de Wildlife Sculptor Keith Sherwin. Afmetingen: H 26 cm x B 19 cm. Materiaal: vernikkeld resin. Geleverd in represent
€239,00
Kunstobject van een otter moeder met twee pups. Het is een gedetailleerd uitgewerkt sculptuur ontworpen door de Wildlife Sculptor Keith Sherwin. Afmetingen: H 23 cm x B 22 cm. Materiaal: vernikkeld resin. Geleverd in representatieve doos.
€233,00
Tijgermoeder met welp, een gedetailleerd uitgewerkt Wildlife sculptuur van de kunstenaar Keith Sherwin. Het tijgersculptuur is gemaakt van vernikkeld resin, H 25 cm x B 30 x D 13 cm. De tijger met jong is een prachtig geschenk; hij wordt geleverd in een
€205,00
IJsbeer moeder met welp, een gedetailleerd uitgewerkt Wildlife sculptuur van de kunstenaar Keith Sherwin. De ijsbeer is gemaakt van vernikkeld resin, H 25 x L 18 x 15 cm. De ijsbeer met welp is een prachtig geschenk; hij wordt geleverd in een representa
€189,00
Raaf op stronk, een gedetailleerd uitgewerkte vogel van de Wildlife kunstenaar Keith Sherwin. De raaf is gemaakt van vernikkeld resin en wordt geleverd in een representatieve doos. Afmetingen H 22 x L 21cm.
€149,00
Liefhebbende moeder-giraf met jong; een artistiek kunstwerk ontworpen door Keith Sherwin. Een stevig, massief, koudgegoten beeld met een opvallende hedendaagse vernikkelde afwerking, geleverd in een geschenkdoos. Afmetingen: H 37 x L 16 cm.
€279,00
Massief bronzen vogel, zittend op een tak. Hoogte 15 cm. De vogel op tak is handgemaakt en staat op een marmeren sokkel. Afmetingen H 15 x 8 x 7 cm.
€75,00
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x