Komische beelden van typetjes en beroepen

Sorteren op:

Karikatuurbeeldje De motorrrijder, waarbij kenmerken van mensen of beroepen op een komische wijze worden benadrukt
€118,00
Karikatuurbeeld van de golfer, waarbij de karakteristieke kenmerken van dit type op een komische wijze worden uitvergroot.
€149,00
Karikatuur The Wine taster ontworpen door Forchino. Het gedetailleerde beeld is 44 cm lang. Het karakteristieke beeld van de wijnliefhebber is een bijzonder cadeau voor iemand die van het leven geniet. De Forchino beelden zijn zeer gewild door kenners.
€349,00
Karikatuurbeeld van The Big Boss waarbij de karakteristieke kenmerken van dit type op een komische wijze worden uitvergroot. Lengte 30 cm.
€349,00
Karikatuurbeeld van The Wine Lover ( l'Amateur de Vin) van de bekende Guillermo Forchino, waarbij de karakteristieken van dit type op een komische wijze zijn belicht. Zeer gedetailleerd uitgevoerd in een beperkte oplage en gesigneerd. Afmetingen 17,5 x 1
€355,00

Comics - Forchino

Beelden van op zichzelf staande personen en mensen, bezig met hun beroep, rijdend of een hobby uitoefenend. De Comics van Forchino hebben een unieke, komische, welhaast cartoon-achtige stijl. De figuren benadrukken het echte leven en de banaalheid van diverse opgezette scenes is overduidelijk zichtbaar gemaakt. Juist hierom zijn z’n uitbeeldingen grappig en humoristisch. Ook de gedetailleerde entourage wordt niet vergeten als je kijkt naar de vele details die in de ontwerpen van Guillermo te vinden zijn. De gezichtsuitdrukkingen, de fysieke houdingen, de body language  van de figuren spreken boekdelen.  

Forchino  zou je kunnen vergelijken met een striptekenende 3D kunstenaar. De uitbeelding van uit het dagelijks leven gegrepen situaties, voor iedereen herkenbaar,  maken zijn taferelen onweerstaanbaar. Bekijk de komische 3D-beelden van typerende beroepen, hobbyisten, banale situaties en levensfases. Het perfecte cadeau voor kunstminnaars met gevoel voor humor. Geef een onnavolgbaar Forchino-geschenk bij een jubileum, een afscheid, een nieuwe hobby, herinnering aan een auto, vakantie,  een nieuwe levensfase of voor een beroep. De beelden zijn niet alleen wereldberoemd, maar ook van zeer goede  kwaliteit. Dit is zichtbaar in zowel de detaillering, de afwerking en de presentatie.  

De reproducties van de originele ontwerpen (sommige ervan worden in verschillende maten gemaakt) worden onder licentie vervaardigd en de productie geschiedt daarbij onder deskundig toezicht van de maker Guillermo Forchino zélf. Hij ziet erop toe  dat ze exact  in detail zijn en dat ze  zéér hoogwaardig worden gereproduceerd. Pas nadat ze door hem zijn goedgekeurd worden ze voorzien van een genummerd certificaat van echtheid en mogen ze aan de betere giftshops en kunstgaleries worden geleverd. Jaarlijks verschijnen er nieuwe modellen en verdwijnen er andere. Op deze wijze blijven de beelden van Guillermo Forchino vernieuwend en in oplage beperkt.

Verpakking:
De beelden worden verpakt in de krant "The Times Forchino " samen met de autobiografie van Forchino, aangevuld met foto's van zijn collectie. Een certificaat van echtheid completeert het pakket.  

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x