ROMERO BRITTO - pop-art stijl

Sorteer op:

Dit is een klein formaat theepot van het merk Britto en is gemaakt van keramiek,. De theepot is vrolijk beschilderd met pop-art patronen en wordt geleverd in een geschenkdoos. Hoogte 9 cm.
€33,95
Theepot The Hug is gemaakt van keramiek, vrolijk beschilderd in de Pop-Art stijl van Romero Britto. Geleverd in geschenkdoos met label. Hoogte 9 cm.
€34,95
Britto Theepot Spiral is een kleurrijke, grote theepot gemaakt van keramiek. Hoogte 22 cm en verpakt in geschenkdoos.
€89,00
Kleurrijke theepot Bear van Romero Britto. Deze vrolijke Teddybeer theepot heeft een inhoud van 1,7 liter en word geleverd in Britto geschenkdoos. Materiaal: keramiek, H. 20 cm.
€105,00
Melk en suiker set Flower van kunstenaar Romero Britto in een fleurig en bijzonder design. Materiaal: keramiek, handgeschilderd. Geleverd in cadeaudoos van Britto. Elk 11 cm.
€49,90
Theepot Flower, ontwerp Romero Britto. Deze vrolijke collectors theepot heeft de vorm van een bloem. Geleverd in geschenkdoos van Britto. Materiaal: keramiek, H. 20 cm. Inhoud: 1.400 ml.
€91,50
Oldtimer vintage auto Britto is een vrolijk gekleurde auto van keramiek. Dit collectors-item is gesigneerd door Romero Britto . Hoogte 9 cm
€75,00
Sports Car Spoiler is een vrolijk gekleurde sportauto van keramiek. Dit collectors-item is gesigneerd door Romero Britto . Lengte 15 cm.
€79,00
Theepot Uil, ontworpen door Romero Britto en verpakt in een kleurige Britto design doos. De contrasterende kleuren zoals de blauwe buik met het rode hart maakt dit stuk ongewoon en interessant. Materiaal: keramiek, hand geschilderd. NIET geschikt voo...
€89,90
Tea for One Vis, naar een ontwerp van Romero Britto. Een grappig, in elkaar passend theepotje met kopje, precies genoeg voor 1 persoon. Hoogte 13 cm. Verpakt in een kleurige Britto doos.
€59,00
Opvouwbare paraplu CAT van Britto. Deze handige design paraplu met een doorsnede van 100 cm past makkelijk in een tas.
€27,95
Plunjezak met trekkoord in het Britto design Cat. Materiaal: polyester. Maat: 42 x 33 cm. Een echte designtas met een aantrekkelijke prijs.
€24,50
Plunjezak met trekkoord in het Britto design Cat. Materiaal: polyester. Maat: 42 x 33 cm. Een echte designtas met een aantrekkelijke prijs.
€24,50
Opvouwbare paraplu Deeply in Love van Britto. Deze handige design paraplu met een doorsnede van 100 cm past makkelijk in een tas.
€27,95

BRITTO

Vrolijk gekleurd serviesgoed in pop-art stijl, waaronder bijzondere vormgegeven theepotten en bekers. Decoratieve gebruiksartikelen en verzamelobjecten van kunstenaar Romero Britto. Onze collectie richt zich in hoofdzaak op bruikbaarheid in het dagelijks leven. De gehele range van Britto producten is grappig, vrolijk en herkenbaar voor kunstkenners.

Deze meesterlijke Pop Art designobjecten zijn dan ook een feest voor het oog: sprankelende kleuren, heldere patronen, maar daarnaast hebben ze ook een functionele waarde.

Over de artiest:

Romero Britto (1963) is een Braziliaanse neo-pop kunstenaar, met een kunstgelarie in Miami.  Hij is hij bekend om zijn vrolijke, kleurrijke schilderijen en sculpturen.  Romero Britto combineert elementen van het kubisme, pop art en graffiti in zijn schilderijen en andere kunstwerken. Zijn cartooneske beelden zijn meestal beesten en dan vooral katten, vissen, vogels en vlinders. De onmiskenbare ‘handtekening’ van deze selfmade artiest siert behalve canvas ook steeds vaker gebruiksvoorwerpen als serviesgoed, lederwaren, koffers en paraplu’s. Daardoor komt de kunst van Britto binnen ieders handbereik.

Verzamelaars van zijn kunst zijn onder meer beroemdheden zoals Arnold Schwarzenegger, David Caruso, Pelé, Andre Agassi, Senator Ted Kennedy, Eileen Guggenheim en nog veel meer. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x