C. Jeré Attraction, wandsculptuur, wandversiering van metaal

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
C. Jeré
€ 977,00 Incl. btw

Attraction is een drie-dimensionale, abstracte wanddecoratie van C. Jeré. Verfijnd en warm van kleur. Het koper is vlambehandeld en toont daardoor rood-gouden kleur schakeringen. Maat: ca. 120 x 80 cm.

Backorder

Levertijd:
ca. 2 weken
Artikelnummer:
CJ320447

Attraction wanddecoratie in koper - Artisan House

Attraction is een verfijnd, drie-dimensionaal wandobject. Verfijnd opgebouwd uit een veelheid van stevige, ronde koperen schijfjes met warme rood-gouden-koperen tinten met hier en daar een donkere. De schijfjes zijn vastgezet op pootjes van enkele centimeters lang. Doordat de metalen plaatjes niet alleen geborsteld zijn, maar ook met vlam zijn behandeld, ontstaan rood-koperen schakeringen en een enkele blauw-achtig accent. Ook het borstel-effect speelt een rol bij de wijze waarop de kleuren zichtbaar zijn. De effecten worden bovendien nog beïnvloed door de wijze van verlichting. Het is leuk hier zelf mee te experimenteren totdat het gewenste effect is bereikt. 

Dit is een wandobject dat niet snel zal vervelen. Het brengt je woonkamer op een bijzondere manier tot leven en tilt de uitstraling van je interieur naar een nét wat hoger niveau. 

Stijl:

De warme iriserende oranje-rood  tinten van dit abstract vormgegeven sculptuur passen bij moderne accenten, maar zeer zeker ook bij een klassieke stijl. Koper kan zelfs heel goed gecombineerd worden met staal en zeer zeker ook met hout en zwart.  

Dit handgemaakte, complexe, organisch ogende agglomeraat is gallerie-waardig en gaat vergezeld van een echtheidscertificaat, uitgegeven door Artisan House. Het wandobject is gesigneerd door C. Jeré.

Deze wanddecoratie heeft voldoende ophangogen om het in elke gewenste richting op te hangen. Met een gewicht van ca. 3 kilo is de wandbevestiging heel simpel. Er zijn geen zware pluggen nodig.

Specificaties:

  • Ontwerp: C. Jeré
  • Exclusief uitgebracht door Artisan House
  • Gesigneerd C. Jeré, 2010
  • Echtheidscertificiaat Artisan House
  • Maat: ca. 120 x 10 x 80 cm
  • Materiaal: koper, staal

Zien is weten:

Er zijn bedrijven die enkel een standaard catalogus gebruiken (bijvoorbeeld omdat men deze wanddecoratie niet in voorraad heeft). Degelijke foto's geven niet altijd de feitelijke kleur waarheidsgetrouw weer. Wij advieseren daarom waar mogelijk het sculptuur in de showroom te bekijken. 

De door ons gebruikte afbeeldingen zijn afkomstig van onze eigen fotograaf, die het wandsculptuur in onze showroom heeft gefotografeerd.

Bezichtiging showroom

Bestellen vanaf een foto is voor velen lastig is. Twijfelt u erover of dit wandsculptuur beantwoordt aan uw voorstelling, kom dan naar onze showroom in Duiven (regio Arnhem). We hebben een flink aantal wandsculpturen van C. Jeré in voorraad. Als we tevoren weten welke u wilt zien, kunnen we controleren of hij is opgehangen. Bezichtiging is alleen mogelijk als hij in voorraad is. Nabestellen is vaak wel mogelijk. 

Bevestiging wandsculptuur Attraction

Deze wanddecoratie heeft 4 ophang-ogen, waardoor het in elke gewenste richting kan worden opgehangen.

Attraction - metaalsculptuur wanddecoratie kan - indien hij niet in voorraad is - worden nabesteld. 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x