Een mix van koele en warme tinten metaal - Artisan House

Sorteren op:

Rings of Gravity is een robuust, 130 x 90 cm groot kunstobject voor aan de wand, gemaakt van geborsteld staal met koperaccenten. Deze exclusieve wanddecoratie roept een gevoel van beweging op, wat versterkt wordt door de gebrushte oppervlakte.
€1.365,00
Pulsar is een wandsculptuur met een krachtige uitstraling. Het is samengesteld uit metalen elementen die ontspruiten aan een centrale, gebrushte bol. Breedte ca. 124 cm x 80 cm hoog en 17 cm diep. Er gaat een enorme energie vanuit en het is een absolute
€1.195,00
Firmament is een twee-delig abstract wandsculptuur opgebouwd uit metalen vierkantjes van staal, koper en messing. Het is een gesigneerd ontwerp van C. Jeré. Elk deel is 130 cm x 50 cm en je kunt zelf met de compositie spelen. Zie de voorbeelden.
€1.050,00
Omdat dit abstracte glanzende wandsculptuur Propensity uit twee delen bestaat, is ook een andere compositie mogelijk. Het is een ontwerp van C. Jeré, bestaande uit vlambehandeld chroom, messing en koper. Maten: ca. 86 cm x 63 cm en ca. 81 x 61 cm.
€818,00
Sale
Wandobject Safari is een samenhang van kleine zonnen in mat zilver en goud. Het handgemaakte kunstwerk heeft qua kleurstelling een zachte uitstraling. Maat: 118 x 70 x 15 cm. Gesigneerd C. Jeré met certificaat van Artisan House.
€1.019,00 €899,00
Firmament Single is een wandobject bestaande uit kleine metalen vierkantjes van staal, koper en messing. van ca. 130 x 10 x 50 cm.
€675,00
Interlink Stainless is een tweedelig RVS wandsculptuur, gesigneerd C. Jeré. Dit stijlvolle 3D object is een chique verrijking van het interieur. Maat ca.: 112 x 13 x 61 cm.
€899,00
Wandsculptuur Calculation van Artisan House is een abstract kunstobject bestaande uit geometrische vormen uit vlambehandeld koper en blank staal. Het sculptuur is handgemaakt en gesigneerd. Afmetingen ca. 147 x 8 x 99 cm. IN VOORRAAD
€849,00

WARME EN KOELE METAALCOMBINATIES

Ambachtelijk gemaakte en kunstig bewerkte wanddecoraties, waarbij koele tinten en warme tinten elkaar afwisselen. De metalen kunstobjecten in deze categorie passen altijd binnen je interieur omdat ze zowel warmgouden tinten bevatten maar ook rvs, stalen of chroom accenten bevatten. De wandsculpturen van een prachtige kwaliteit zijn ontworpen door C. Jeré - Artisan House en door vaklieden van het atelier vervaardigd. Elk kunstwerk is gesigneerd, voorzien van een jaartal en wordt geleverd met een echtheidscertificaat van Artisan House. 

Decovista heeft een aantal van deze grote en exclusieve wandsculpturen in haar showroom tentoongesteld.  De showroom is op afspraak vrijblijvend te bezoeken. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x